Vse informacije o kampu Čikat (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje



Sporočilo


muki1 -> Vse informacije o kampu Čikat (15.5.2007 9:58:36)

Oddajte tukaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
99% sem, da gremo letos tja. Moti me ena stvar. O kampu sem na njihovi spletni strani prebrala same pohvalne stvari, slike so mi všeč...zanima me pa ena stvar:
Baje je le en majhen zalivček z drobnimi kamenčki, drugače je dostop v vodo zelo otežen, moraš po skalah. Po enih drugih informacijah pa je baje nekje v okolici Čikata čak peščena plaža [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Dajte mi prosim napisat, če je to res, ker naša triletnica bo zelo razočarana, če jo bo med igranjem na plaži ves čas kamenje bodlo v rito [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




darjatimci -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (15.5.2007 10:39:59)

Pozdravljena!
Peščen zaliv-ček je res samo eden,od kampa oddaljen pet minut hoje,seveda odvisno iz katerega konca kampa.Plaž oz zalivčkov pa je kar nekaj,so pa tudi zalivčki,ki so res skalnati.V glavnem ni panike,če boste hodili na plažo bolj zgodaj,si boste našli svoj kotiček.Peščeni zaliv je res oblegan z mladimi družinicami,saj je za malčke bolj primeren,nahaja pa se pred hotelom in paviljoni Helios.Prijetno počitnikovanje vam želim,tudi mi gremo v Čikat.Klima je čudovita, možnosti za sprehajanje,kolesarjenje,rolanje,skratka nam je všeč.




muki1 -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (15.5.2007 10:51:19)

Hvala Darjatimci [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Sem že bila na Malem Lošinju, ampak ne v kampu. Sva bila v hotelu Vespera. To je daleč od kampa, da si naredim predstavo?

Pa kdaj greste? Mi bomo v juliju. Tam od 15. do konca julija verjetno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Geja -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (15.5.2007 13:33:34)

Tudi mi bomo letos tam. Lani smo bili prvič in zelo navdušeni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Je pa res, da če imaš majhnega otroka je to edina možna plaža, saj po unih špičastih skalah ne moreš z otrokom.

Geja




darjatimci -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (15.5.2007 13:50:32)

Vespera je na drugem koncu zaliva,mislim,da je sončev zaliv.Daleč to ni,če greš z avtom je par minut.Mi smo pa šli peš ob obali,pa smo peš koracali kar dobro uro,ker je ovinkasto.Za Čikat zaviješ desno,ti pa si za Vespero morala levo, skratka oboje je blizu,tudi do mesta ni daleč.Mi gremo 1. julija.




TinkiBinki -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (15.5.2007 15:10:04)

Midva sva bla tudi čisto navdušena, je lep kamp in veliko sence. V kopalnici pa proti večeru zmanjka tople vode, tako da se družine in majhni otroci tuširajo bolj popoldne. Drugače je vse super.




lex -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (16.5.2007 15:39:20)

Mene v kampu najbolj moti tisti Privat kamp. Ker sva se ga mogla izogniti na najini poti do morja. Hodila sva se pa kopat po zalivih nižje dol, ker imava čoln. Drugače pa je plaža urejena - vsaj ta del s skalami. Aja pa do drugega zaliva kjer je menda celo mivka je po obali še kar za hodit. Mi smo šli tja samo mini glof špilat, pa še tedaj bi nekomu lahko vrat zavila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (beri se mi ni dalo).




Nasy -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (18.5.2007 21:05:58)

Sicer so ti že vse odgovorile, pa dodam še svoje mnenje. Meni je bilo tam zelo všeč, senčka, dokaj čisto. Peščena plaža so ti tudi povedale, kje je. Upam, da boste uživali!




Anja** -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (30.5.2007 21:13:39)

Tisto senco ob mivkastem zalivčku boste kar nam pustili [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] od 14.julija do 28. bo tam v senci kraljev moj dragi, jaz pa bom pleskavica na pomolu (tam kjer pridejo vaterpolisti- njam njam).[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]










...se opravičujem, ampak sem mogla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




muki1 -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (18.2.2008 10:35:08)

Saj ne da bi imela kaj dodati, ker takrat nismo šli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , ampak da malo iz prahu izvlečem debato, če se še katera kaj spomni dopisat, Čikat spet aktualen za leto 2008.




karin412 -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (16.3.2008 12:40:04)

Mi mislimo iti z 11 mesečnim dojenčkom-kako pa se obnese v kampu?
Tudi gremo nekje sredi julija.




Biba74 -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (17.3.2008 9:25:44)

Mi smo bili tam z 2-mesečnikom, pa potem z 13-mesečnikom in lani z dveletnikom.
Kamp se odlično obnese, seveda, če si pripravljen na tovrstno "udobje". Kopalnice so obnovljene, čiste in ena je še posebej opremljena za otroke: z majhnim WC-jem, dvignjeno kadjo za udobno tuširanje in umivanje otrok, previjalno mizo, možnostjo pranja v pralnem stroju (doplačilo) in še kaj bi se našlo.
Plaža je pa res za te malčke palčke primerna samo v peščenem zalivu pri hotelu Helios. V sezoni je meni tam "bljak" (beri: preveč ljudi na premajhnem prostoru, posledično umazana in kalna voda), ampak naš mali pa uživa v packanju z mivko 100/uro. Lani smo bili konec junija, je bilo pa božansko: nobene gužve, čista, topla voda-raj za otroke.
Ta plaža je po bljižnici (čez gozd) iz kampa oddaljena 5 minut (se da prit tudi z vozičkom) in ob njej je ogromno sence. Če greš pa po obalni potki, se pa kar nahodiš (15, 20 min).

Mi imamo Čikat radi, ker je veliko sence, tako, da si brez posledic lahko cel dan zunaj, otroku prijazna plaža (izven kampa!) in ogromno možnosti za sprehode z vozičkom (do mesta je slabe pol urice sprehoda) in tam je vedno živo (čez dan in zvečer). Nočnega življenja pa baje ni.

Pač, vsak si pod prijetnimi počitnicami predstavlja nekaj drugega...
Če pa katero še kaj zanima, me lahko pa še vpraša.

Aja, pa letos spet gremo, tokrat že s triletnikom in jaz noseča, in se že veselimo...




muki1 -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (19.3.2008 13:40:35)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Biba, super si ti to opisala. Take podatke rabimo, res.

Zdaj me pa samo še zanima, midva sva sicer bila že na Malem Lošinju z dvomesečnico, ampak v hotelu in je to očitno kar precej proč od Čikata. Kolesa se splača s sabo vzet?




pikapolona2 -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (19.3.2008 13:45:13)

Kolesa moraš nujno s sabo vzet ker tamala najbrž nebo več hotela na dolge sprehode z vozičkom....je pa veliko takšnih kolesarskih sprehajalnih stez. In od kempa do mesta je kar nekaj hoje s kolesom pa boste en dva tri v mestu in na sladoledu :-))




Biba74 -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (19.3.2008 17:15:16)

Ko sva bila midva (še) sama na Lošinju, sva imela kolesa s seboj in sva tudi prekolesarila ves otok. Zdaj jih ne jemljeva več zraven, ker na kakšne daljše ture po otoku z otročkom ne moreva (sonce, vročina), po kampu in do mesta pa meni s kolesom ni prijetno, ker je veliko ljudi, poti so pa ozke in morš non-stop zvonit in vijugat in bremzat itd. Pač meni to ne ugaja. Je pa stvar posameznika. Je pa res, da je včasih lažje vso robo za na plažo na kolo naložit....

Od kampa do mesta je pa razdalja tolikšna (žal ne vem v km), da jo je lani naš (takrat) dveletnik komot zmogel sam brez nošenja (prvič smo vzeli voziček, pol pa ne več).







karin412 -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (19.3.2008 18:14:35)

Kaj pa vzet s sabo za kuhat-za 11-mesečnika in 2-letnico- kakšne instant zadeve, kašice ali naj kuham?

Kako pa dat otroke spat v šotoru, kar na tla, mislim na blazino... kako sploh izgleda spanje (in še popoldansko spanje).





muki1 -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (19.3.2008 22:05:06)

Midva sva bila že z starejšo, ko je bila 15 mesečna, pa zdaj že z drugorojenko, ki je bila stara 9 mesecev.
Problemov ni bilo nobenih. Zvečer smo malo posedeli pred šotorom, mlajša je itak ob 20.00 že spala kot top, starejši pa sem pred šotorom še malo brala, nato smo šli spat, enako kot doma.

Jedli smo pa testenine, pa omakce na 101 način, omlete, hrenovke, pašte, rižote,jogurte. Sem za malo imela s sabo še frutke, pa sem vse domov prinesla.




viv_ -> RE: Vse informacije o kampu Čikat (28.3.2008 8:21:00)

Takole!

Debata o blazinah je šla gor pod opremo, nisem vas brisala.
Ampak to so tolk uporabni podatki, da bi zanimali več "tabornikov" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ne le tiste, ki grejo v Čikat!

Čikat pa ostaja...

papa, vaša moderatorka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]