Pediater -koroška (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


bodoča -> Pediater -koroška (16.5.2007 13:57:46)

Teh par mesecev do prihoda malega kričača bo hitro minilo, jaz pa pojma nimam, kje na koroškem bi našla dobrega pediatra.

Dajte mi malo svetovat prosim, punce in fantje.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] Hvala.




lex -> RE: Pediater -koroška (16.5.2007 14:23:37)

menda je v Radljah dobra. Ampak jaz jo imam kar v Vuzenici, ker imam sam čez cesto. Pa nimam nekih ekstra pripomb čez njo, nas kar uredu uštima.




pajčolanka -> RE: Pediater -koroška (16.5.2007 14:41:46)

men je tale v prevaljah ful dobra čaki ti povem priimek Megušar-Sedeljšak Jožica, sicer nimam otrok ampak je moja osebna zdravnica, je pa drgač otroška pediatrinja tud... sem bla zadnjič pri njej pa si je vzela ful čas in tko zlo se da zraven.




bodoča -> RE: Pediater -koroška (16.5.2007 16:26:37)

IZVIRNO SPOROČILO: lex

menda je v Radljah dobra. Ampak jaz jo imam kar v Vuzenici, ker imam sam čez cesto. Pa nimam nekih ekstra pripomb čez njo, nas kar uredu uštima.


Hvala obema.

Jaz sem pa od kolegice zvedela, da je ravno v Radljah ful kriza s pediatri, se menda menjajo kot po tekočem traku in mi ni ravno do tega da bi vedno, ko bi s tamalim prišla k zdravniku tam bil drugi.

A v Vuzenici je dr. Križan Irena?

LP




saraja -> RE: Pediater -koroška (20.5.2007 9:47:26)

Pa še moj prispevek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Pri nas v RAdljah je bila zelooo dobra P, ampak nam je ušla v Celje, zdaj pa delajo vsi, od Kenka, no potem se pa tak ve kako je pri nas, zmeda. Ko prideš dol je vedno nekdo drug, al pa ni nobenega. To se nam je zgodilo ko sva imela posvetovalnico, kriza na celi fronti. Same tečne sestre so!
Želim ti pa pametno izbiro.
Aja, Lex sori, samo jaz z Dr. Kržanovo pa nisem bila nikol zadovoljna, ker me  je skor zapacala, no na drug svet skor poslala, zraven je pa še mel prste nekdo drug, A.H., tako da na Koroškem v Dravski dolini težko najdeš P. Čez Kržanovo pa nimam samo jaz pripomb.

LP




Stran: [1]