pina-1 -> RE: Februarčice (10.10.2007 16:08:35)
|
VPRAŠANJE ZA VSE Z IZKUŠNJAMI: kolk časa so pa rabili, da so odnos pošlihtal kot se šika z bivšo ženo - če so otroci bili v zakonu seveda? kolk jih je kaj prizadelo in medlo po ločitvi... no itata evo ti ena iz prve roke... pri nas je hvalabogu bila bivša dokaj razumna in smo zadevo speljali elegantno... Ni kaj preveč šinfala otrok - no vsaj takrat ne in je zadeva funkcionirala oz. še funkcionira... Danes so stvari malo drugačne, ker sta oba mulca že fajn velika. tastarejši kar pride k nam tamlajši pa ne..tako da.... vse je en velik šit, ko so otroci tuki. previdna bodi le pri preživnini. Tu pazita, ker bivše zelo rade lupijo.... ti pa zavaruj svoje nerojene otroke.... Ker ko enkrat določiš preživnino je težko nareditikoraka nazaj...Upam, da razumeš kaj sem mislia povedat. glede varušk, ni blo govora o video ampak o varuški, ki zazna otrokovo nedihanje.... Sicer ja pa tako, da v bloku so varuške res nepotrebne, medtem ko v hiši na vasi pa to prav pride, greš lahko ven cunje obešat pa je ptroška soba čisto na drugi strani. Mi smo jo kar fajn ponucali v prvo, samo je šla že na kose, tako da bo nova ziher prišla k nam.... suzi sem ti rekla da boš anandreja razjeila!!!! katka kje si ? evo mene popoldne na čveku tebe pa ni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|