*Naja -> RE: Februarčice (29.8.2007 9:17:45)
|
Dobro jutro še z moje strani. Meni ste pa včeraj lušte naredile s tistim tuninim namazom, tako da danes dopoldan bodo pri meni na jedilniku topli kruhki s tem namazom. Včasih sem si ga velikokrat privoščila, potem sem pa kar nekako pozabila nanj. No, zdej ste me pa ve spomnile, kok je dober[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Moje počutje je ok, včeraj zjutraj me je sicer še malo bolelo, ampak mislim, da je bilo vse skupaj bolj posledica tega, da sem se mogla orenk razkurit, ko sem si šla v ZD odpret bolniško. Mislim tole naše zdravstvo je res čist na psu. Ker ni bilo moje os.zdr., niso imeli nobenega določenega, ki bi jo nadomeščal. In tako me je sestra na administraciji napotila, naj grem od vrat do vrat in prosim, kdo bi me vzel. In če bo kdo blagovolil, naj pridem nazaj po kartoteko. Haloooooo!!! Na hitrco sem prečekirala situacijo in se napotila pred ambulanto, kjer je bilo najmanj ljudi (beri trije). Pride sestra ven in ko ji razložim situacijo mi reče, da dela en dohtar pop. in da naj takrat pridem nazaj. Povem ji, da bi mogla jst pravzaprav doma ležat in da sem se že tako mogla zarad te bolniške pripeljat 30 km daleč. Pa reče, ja potem pa vprašite še na drugi strani hodnika. Tam je bilo pa "črno" ljudi (beri najmanj 30). Pa ji rečem, da zakaj me ne more ona vzet, ko pa vidim, da nima gužve, da na oni strani je že črno ljudi. Pa mi reče, da pr njej jih je tud črno. In potem je začela nekej javkat, da zakaj sem taka in bla, bla, bla.... Po moje sem imela 200 pritiska....Sem šla na drugo stran, hvalabogu je bila ena bolj normalna in človeška sestra. Je imela res gužvo, pa mi je sam vzela izvid in sem lahko šla domov. Ko pa prideva z dragim ven na parkirišče, naju je čakala pa že druga zgodba, ker se je ena stara teta zaletela v najin avto. No, to je pa že druga zgodba.....
|
|
|
|