mami Lea -> Pošljem vam navodila za izdelavo najcenejšega traku za nošenje otroka (23.10.2004 23:49:14)
Na http://www.mamatoto.org/portalVBVS/desktopdefault.aspx sem našla navodila za izdelavo traku po najnižji možni ceni. Navodila sem spravila v word tako, da so bolj pregledna. Ravno tako sem spravila v word tudi nekaj načinov za nošenje otroka. Vsem zainteresiranim jih lahko pošljem po mailu.
Lp. lea
Anonimen -> Pošljem vam navodila za izdelavo najcenejšega traku za nošenje otroka (24.10.2004 11:28:53)
mami Lea -> Pošljem vam navodila za izdelavo najcenejšega traku za nošenje otroka (26.10.2004 0:35:44)
ravnokar sem odposlala. Upam, ad imate dost prostora v nabiralnikih. Vse skupaj je namreč veliko 2 MB če kdo ne dobi naj mi sporoči. Ko si bo spraznil naslov mu pa še enkrat pošljem.:)-
tiha -> Pošljem vam navodila za izdelavo najcenejšega traku za nošenje otroka (26.10.2004 10:53:44)
Lea, hvala! Se že nalaga in nalaga in nalaga....:)-:)-
LP tiha
mami Lea -> Pošljem vam navodila za izdelavo najcenejšega traku za nošenje otroka (1.11.2004 23:19:37)
Tinab prosim pošlji mi svoj mail da ti bom lahko poslala navodila.
P.S.Dobila sem sicer mail od Tina.nika vendar ne vem če si to ti ali pa je to kakšna druga Tina.