Palčica* -> RE: Junijke 2007 (1.11.2007 21:55:24)
|
Ojla punce, Kot vedno pa tudi danes vsega nisem uspela prebrat,a sem vseeno videla čestitke Aljažu za 5 mesecev. Hvala... Tara je bila stara 5 mesecev včeraj,ne? Enega velikega cmočka od Aljaža in enega od mene. Nogica najprej en velik oprosti ker sem te zadnjič tko izignorirala na koncu.Mesec je šel k koncu in DDV je bil za plačat,pa sem visela na telefonu z računovodkinjo,zraven pa brskala po računalniku vse kje drugje kot po RR. Če maš le šanso zberi kaj drugega kot gostinstvo.Bi tudi jaz,če ne bi imela sama tale špas. Kljub vsemu vedno bolj razmišljam,če je sploh vredno.Ne samo zaradi Aljaža...en kup je vsega ostalega,ki potegne eno za drugim. Pa da ne pozabim,dobila sem še eno za pomagat,tko da mam jutri uvajanje obeh (če bo ta prva iz Celja pršla),potem pa upam,da sem kariero do maja zaključila. V ponedeljek gremo končno v toplice-komaj čakam.Baje je ful toplo vreme napovedano. Kaj pa ve? Maste kakšne plane? Toplice? Drugače mamo pa z Aljažem čudne boje zadnje dni.Po vseh hvalah in sploh in oh kako veliko spimo,se sedaj prebuja ob 2 ali 3 zjutraj in jokca,vriska. Potem zaspi za pol ure pa spet-to traja do 7 zjutraj,ko je nepreklicno treba vstat.Skratka po treh dneh sem že skoraj zoombi.Ma še kakšna te težave? Kaj narest? Aja,da ne pozabim-po dnevi bi pa spal in spal in še enkrat spal. Ej punce,je ma katera ta Fredov obroč ali kako se mu že reče? Izkušnje? Skratka...sama vprašanja so me.
|
|
|
|