KT -> RE: Junijke 2007 (22.11.2007 10:42:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B V planu sta (bila) dva. Mož pravi, da smo zaključili s to kariero. Iz zdravstvenih razlogov mi 3. nosečnost odsvetujejo. In ravno to je to, ki me muči. Nikoli do sedaj nisem razmišljala o treh otrocih, sedaj pa.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Enako je pri prijateljici. Pred porodom 2. otroka so ji ravno tako iz zdr. razlogov svetovali sterilizacijo. Tudi ona ni nikoli razmišljala o treh pred tem. Ne vem, kot bi bil to nek pritisk na psiho. "Ne smeš" imet še enega. N & B pozitivno razmišljaj veš (saj vem enostavno rečt, težje naredit). Najbolj važno je, da boš ti zdrava in se lahko popolnoma posvetila svojim dvema sončkoma. Moja mama me je vedno učila - vsaka stvar je za nekaj dobra - čeprav se zdi, da v danem trenutku ne vemo čisto dobro zakaj je neka stvar uredu, ampak zagotovo se konec koncev pokaže. Dobra si veš - pri vseh težavah in težavicah, ki si jih imela, si jo dobro odnesla (najboljša mama je tista mama, ki zna misliti tudi nase - ziher je kaj na tem, sem prepričana). Drži se in Jaka cel dan lupčkaj.
|
|
|
|