|
bt08 -> RE: poroka 2008 (5.3.2008 14:44:33)
|
Baguška tele službe so za en k....!Moj ma dobro službo ma dobro plačo za 8 urni delavnik,sam on dela kot norc,eni pa luftajo za isti dnar,pa zunej kadijo pa ne vem kaj,nimam nič proti kadilcem,sem med njimi,samo za koj k... bo delal,za tak keš.Doma bo ziher več kot pri tej službi,vikende frej.Fora je sam da se more vsak dan vozit 45 minut,sedaj je mel 10 minut,pa vsatajat bo moral ob 3.30.Plača bo pa za 3 krat večja kot jo ima.Samo tako lahko gremo nekam na svoje,da bo naše.Denar ni vse je pa velik,sedaj pa sploh ko je vse tako drago.Zdaj mora še veliko popoldnevov,vikendov,praznikov delat,da lahko si mal privoščmo,da lahko mamo mal večjo poroko....Zdaj mu pa ne bo treba.Zato sva se odločila da je to ok. Jaz sem pa tud rekla da ko bom na porodniški iščem novo službo ker za teh bogih par sto € ko imam,se neb om več je...!Ne morem.Evo dans pridem na šiht,in zvem da jutri delam od 8 do 19,čeprav sem popoldan.Pa tko sem mela faj nsplaniran ker ma Ožbej rojstni dan ga peljem dopoldan nekam na tortico,ko me ni popoldan,evo je šlo vse v vodo.Zarad takih stvari me boli k za to službo pa še zarad keša itak.Nobenga ne zanima al mam kej zmenjeno splanirano a ne,ti sam prid pa je. Mal sem se skašlala,upam da se bom kej bolj počutla.Sorči!
|
|
|
|