POMOC..KOPALKE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov



Sporočilo


zirafa76 -> POMOC..KOPALKE (7.6.2007 22:37:56)

prosim vas, kje naj dobim spodobne kopalke za poletje in kaksne so najbolj primerne..se posebej da prikrijejo stranske "blatnike"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]???

Hvalaaaaaaaaaa

p.s. ce mogoce katera ve za obmocje stajerske




lasekP -> RE: POMOC..KOPALKE (8.6.2007 20:13:44)

Evo odgovor.

1. Če imaš "male " pol tak al tak ni problema.
2. Če imaš pa "velike" pol je pa preverjeno najboljši naslov Lisca Sevnica. Imajo letos varianto, da si kupiš zgornji del posebaj, ker ti je verjetno spodnji del še prav od lani. Barvi sta men se zdi dve (modra in roza), imajo pa 3 al 4 modele in so res svetovni (držijo)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Če ti pa ni za v Sevnico, kjer mimajo neverjetno veliko izbiro (do koš. C), sem pa sigurna, da jih boš dobila tud v kaki drugi trgovini, ki prodaja Lisco.

Lepo nakupuj in naj ti "pašejo"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




zirafa76 -> RE: POMOC..KOPALKE (8.6.2007 20:53:23)

joj, hvala ti...se bom zapeljala tja...upam, da bo kaj zame[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




pikceva -> RE: POMOC..KOPALKE (10.6.2007 13:18:11)

Ojla,

Jaz imam kar kopalke od prej - arena. So tisti športen model, ki jih zavežeš s strani kolikor želiš, pa tudi modrček je tak- nastavljiv. Hlačke so zelo nizke, tako, da jih komot nosiš pod popkom.

Lp




Stran: [1]