hotel CENTINERA, Banjole (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


lucika -> hotel CENTINERA, Banjole (10.6.2007 9:47:53)

hotel CENTINERA, Banjole
povejte, če je že bil kdo tam; naj se kdo oglasi, bom kasneje postavljala podvprašanja:)




TONČI. -> RE: hotel CENTINERA, Banjole (10.6.2007 10:42:38)

Že dolllllllgggggggggoooooooooo hodimo v Banjole taborit. Če te kaj zanima vprašaj. Men je zelo lepo tam. Še posebno tisti trije otoki na katere lahko plavaš. To misliš na stari hotel Borec, ki je pred kratkim bil obnovljen?




lucika -> RE: hotel CENTINERA, Banjole (10.6.2007 19:16:18)

http://www.adrialin.com/si/hotel-centinera-banjole-istra-hrvaska_10269.html.search=1&query=centinera

tole je ta hotel. baje da je obnovljen..nimam pa pojma niti kaj je bil prej, niti kakšen je zdaj...

take bedarije me zanimajo...če so v sobah, kjer so lahko tudi dodatna ležišča, ta že not, ali ti jih dajo, samo če doplačaš dodatno ležišče..pa če je kje blizu kak uporaben bazen, če bo morje premrzlo, če se da sprehajat okoli, koliko je do pule ali medulina, peš...če je kje kaka normalna trgovina, za otrosko hrano, ali vsaj sadje in zelenjavo,. ali raje vse odtovorim zraven...

no, če veš kaj od tega, te prosim za odgovor:)




pajčolanka -> RE: hotel CENTINERA, Banjole (10.6.2007 21:44:35)

sam tolliko se uštulim da ti povem da sem bila v banjloha samo en popoldne sam naj te ne skrbi glede hrane-5 km stran je v puli zelo dober mercator center. mi je bilo pa všeč.




lelaval -> RE: hotel CENTINERA, Banjole (10.6.2007 22:00:13)

Midva sva ful ada hodila v Banjole (ampak nazadnje sva bila pred 7-8 leti). Sicer sva hodila v kamp (v prikolico), spomnim pa se enega zapuščenega hotele (lahko bi bil ta - prenoviran).




TONČI. -> RE: hotel CENTINERA, Banjole (12.6.2007 20:48:29)

Lucika ja ta hotel je bil včasih Borec. Bil je v lasti Kranjčanov( ja nas Slovenčkov). Prej je bil pa čist prerešetan od vojne. V začetku 90 je bil pa Slovenski in je obratoval.Sedaj je pa kakše 2-3 leta obnovljen. Plaža pred hotelom je z drobnimi in malo večjimi kamenčki. V desno stran so pa bolj špičaste skale. Ampak nič bat. Do otoka imaš 150 m (oz 5minplavanja). Tam imaš pa drobne kamenčke, na enem delu tud čist mal mivke. Za otokom so pa izklesane skale in je super za sončt in ferbcat ladje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] . Trgovina ena je tik pri hotelu. Ta je privat. Ena je v kampu- 5 min peš stran. Mercator center je v Puli. Pula in medolin sta pa oddaljena tam 5-10km. Odvisno kje greš. maksimalno 10. Zvečer za sprehajat je tud ok. Men je super tle v Banjolah. Hotel pa pravjo da je super obnovljen. Kako je pa z pomožnimi posteljami pa raj poklič v kakšno agencijo. Bazena pa ni. Poleti boš tud težko našla kakšen hotel z bazenom (notranjim). Če je slabo vreme ti zunanji nič ne koristi.
Aja pa tud restavracije imaš v bližini,.......... Ma Super z eno besedo. Sicer mi hodimo šotorit, tko da kakovost hotelskih storitev ne poznam.




lucika -> RE: hotel CENTINERA, Banjole (26.6.2007 22:23:59)

da poročam:
dopust minil, destinacija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
hotel na novo obnovljen. nove omare me niso razveselile, ko pa sem do njih morala pretovorit voziček po 40 stopnicah. jedilnica v nadstropju, otroka na roke in če si imel srečo, si ga lahko odložil v stolček, če je bil prost. če ne, si ga držal na krilu. sprehajali smo se lahko,...hm,...nikjer. na plaži ena hotelska gostilnica, pa trgovina. in NIČ drugega. si jo gledal cel dan, zvečer bi bilo pa fino se kam drugam malo vsest...no, pa ena gostilna s hamburgerji malo stran. to je pa res res vse. ceste ovinkaste in v hrib, okoli zaraščeno, domačini divjali...da bi lahko šel nekam na sladoled, na sprehod....nič. na plaži kamenčki. ja, v velikosti 20 cm. tuša nikjer.

no, pa še plusi: nova oprema, res res res prijazni vsi, še najbolj čistilke, čista voda...dobra družba

priporočam, za ljubitelje popolnega miru in otroke brez vozička.




Stran: [1]