M zamuja, test negativen (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


čačka -> M zamuja, test negativen (11.6.2007 11:52:15)

Pozdravček

Rabim vašo pomoč in nasvete. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] zamuja že cc. 6 dni, test pa mi 2 dni nazaj in ni nič pokazal! Pravzaprav ne vem, kaj naj si mislim!
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] je bila vedno točna, zdaj pa ga kar nekaj biksa. Ne upam si niti pomislit, da sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]... po drugi strani pa se poigravam z mislijo!
Nekaj pa se tam spodaj sigurno dogaja... Nekaj dni nazaj sem čutila špikanje, danes pa kot nekako napetost. Brez pomisleka bi lahko bila tudi tetka na prihodu.
Kako pa ste ve `začutile´, da ste srečne nosečke? Vam je test takoj pokazal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image], ali ste naredile več poskusov? Koliko dni naj še čakam, da ponovim test?

Pozdravček vsem,

Čačka




Mbee -> RE: M zamuja, test negativen (11.6.2007 12:00:08)

naredi clear blue pa boš vidla pri čem si, držim pesti da vidiš plusek!!!




Shani -> RE: M zamuja, test negativen (11.6.2007 12:01:09)

čačka imam isti problem meni zamuja 5 dni in od včeraj zvečer sem vsa napeta in nevem kaj naj si mislim, saj je test negativen. Jaz si vsak dan merim tudi T ki je skoz  nad 37 pa nevem če to kaj pomeni.

Mislim, da bova pač morali počakati še nekaj časa...jaz bom še par dni s ponovnim testom oz. če ne pride...če pa ne bo prišla pa testi neg. bove pa videle čez 9 mesecev če bo kaj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




čačka -> RE: M zamuja, test negativen (11.6.2007 12:18:28)

Jurka6: No pa sva že dve! Bova skupaj držale pesti in upale v najbolje!
Ampak meni to čakanje ne gre dobro od rok! Rekla sem si, da teste ne bom kupila do četrtka, pa sem bila danes v lekarni. Naredila ga bom jutri zjutraj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Držim pesti zate! Če bo kaj spremembe pa sporoči!

Mbee hvala... sem ga res kupila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]!

Čačka





Shani -> RE: M zamuja, test negativen (11.6.2007 12:24:48)

čačka držim pesti za tebe in jutri hitro poročaj! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

Imam še en test doma pa se bom probala zadržati še par dni, če mi ne bo sam v roke skočil... pol bom pa prisiljena ga narest.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Ana Luna -> RE: M zamuja, test negativen (11.6.2007 22:48:30)

čačka in jurka! Jaz sem imela zelo podoben primer prejšnji teden. Tam spodaj se je tudi veliko "novega dogajalo" ... Sicer mam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] na 28 dni, tokrat je prišla 35. dan. Žal. Seveda se nisem mogla zadržat in sem kar vsako jutro delala test in bila vsako jutro bolj razočarana ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Toda upanje umre zadnje. Morda pa le uzreta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]! Držim pesti za vaju, sicer se pa vidimo v naslednjem krogu. papa




čačka -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 6:55:02)

Ja mislim, da bo moja zgodba taka kot tvoja Ana Luna.
Kot sem že včeraj napovedala, sem danes, na vse zgodaj naredila test in je bil negativen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. No, bilo je pričakovano, tako da me ni tako zelo potrlo.
Zdaj samo čakam, da se draga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pojavi, tako da lahko greva v 7 krog!
Upam, da tam spodaj ni nič narobe. Občutim čuden pritisk, bolečino kot pri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]... booo.
Kaj bipa lahko bilo narobe?
Jurka6 Kako pa kaj pri tebi? Držim pesti!!!!




majci198 -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 6:56:03)

čačka, meni tudi zamuja 4 dni in sem danes zjutraj naredila test, ki je bil negativen. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] zamujala mi ni še nikoli toliko dni in še vedno upam, da je bilo mogoče premalo hormona prisotnega in da bo čez nekaj dni bolje. lahko se pa samo psiha z mano igra. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] test bom ponovila čez kakšen teden, če še vedno ne bo prišla. veliko sreče ti želim in upam da kmalu zagledamo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]




Shani -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 7:57:40)

čačka, majci198....eh tudi jaz sem naredila test zopet danes in je negativen, zdej bom pa počakala  oziroma naj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]pride, da končno grem lahko naprej.
Jaz nimam kakšnega upanja več, pomoje je sam psiha.





čačka -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 8:24:42)

Joj punce, vem da nobeni ni fajn, ker nam zamuja... a vsaj vem, da nisem edina, ki se ubada s tem! Pa mi je malo lažje!
Vseeno držim pesti za vse, da se vam plusek prikaže!

Pa javite, ok!




MARTINŠČICA -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 9:47:09)

Čačka, Majci198 in Jurka6, nasmeh na usta pa ne obupat. Še vse je odprto. Upam in držim pesti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] za vsaj 3 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]! Vem, da nam bo skupaj vsem uspelo.

LP Martinščica




majci198 -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 9:49:11)

MARTINŠČICA, fuuuuuuuuuuuuuul ti hvala! veliko sreče tudi tebi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




čačka -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 11:18:19)

MARTINŠČICA hvala!
Ker si nisem dala miru, sem pisala tudi dr. Pušenjaku in odgovor je sledeč:

Zakaj vam M zamuja seveda nevem, lahko pa vas pomirim s podatkom, da to ni nevarno. Zato lahko brez zadržkov čakamo na M tudi do 3 mesece in več pšreden postane smiseln tudi ginekološki pregled. Pogosto gre za ovulacijsko cisto, ki izloča hormone malo dalj časa kot RT in zato do M ne pride v pričakovanem času. Če torej niste noseči, čakajte naprej in se ne vznemirjajte.

A je katera slišala za ovulacijsko cisto? Kaj pa je to? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Sporočim, kako kakšen bo razplet.

Č.




talika81 -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 11:54:03)

a se je kateri že zgodilo, da je bila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] zaradi spremembe okolja in malo več vožnje z avtomobilom zelo šibka oz. komaj opazna?





čačka -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 13:00:14)

Talika81: Pravzaprav ne!
Kar pa se mi zgodilo je, da je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] prišla zlo prehitro, zaradi izrednega stresa.
A si pomislila na krvavitev pri ugnezdenju?

Č.




talika81 -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 13:08:14)

ne bi rekla.

do sedaj sem jemala KT in tud moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] "pazi" pri vsakem najinem odnosu.

v bistvu se mi je nekaj podobnega že enkrat zgodilo nekaj časa nazaj, pa sem naredila test, ki je bil negativen.

itak ne bi blo nič narobe, če bi bila noseča, ker načrtujeva v kratkem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ampak vseeno. ne bi pa rada še en ciklus jemala KT, pa bi bila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image].

a meniš, da bi morala narediti test za vsak slučaj?




čačka -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 13:37:22)

Kaj pa vem... če sir edno jemala KT je možnost res majhna in menstruacija ni sploh prava menstruacija.
Če pa te skrbi, je test na dosegu roke. Pa tudi zelo drag ni!




talika81 -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 13:53:27)

hvala za nasvet.

mogoče pa bom res nardila test, samo za mojo mirno vest.

lp,




zvezdica.1 -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 19:32:48)

Meni je menstruacija zamujala štiri mesece in sem se že veselila, da sem nosečka. Ko pa sem naredila test nosečnosti pa je pokazalo negativno. Šla sem k ginekologinji in mi je rekla, da so se mi pomešali hormoni in mi je dala tabletke za sprožitev menstruacije.




Shani -> RE: M zamuja, test negativen (12.6.2007 20:56:37)

No me pa res zanima kako se bo vse skupaj razpletlo. Poročajta kako je pri vama. Pri meni zaenkrat kot, da ni nič, nobenih znakov več za M ter nobenih izcedkov. Hmm...




Mbee -> RE: M zamuja, test negativen (13.6.2007 7:00:52)

jurka ti si men sumljiva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] zakaj ne greš dat krvi pa boš 100%, veš ker tale čakanje in živciranje ne vpliva dobr na zarodek! poročaj če se boš odločila!držim pesti da bo pozitivno!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




tamala_82 -> RE: M zamuja, test negativen (13.6.2007 7:18:47)

čačka, majci198 in jurka6 - pridružujem se vam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] naj ne bi prišla v nedeljo in tudi ni (do tle je vse ok, po planu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) ... se pa že kakšen teden malce čudno počutim (kot da mi hoče bit slabo, zvrti se mi na momente, v jajčnikih me špika, ...), zato sem danes nardila test BC - z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] vsa nestrpna čakala na črtice in ... pokazala se je samo ena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]  tako da imam isto situacijo kot ve ...

no sej mogoče sem prehitro nardila test, čeprav dvomim no ...
ja nič, nam ne preostane drugega kot čakanje ...


lep dan vsem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




talika81 -> RE: M zamuja, test negativen (13.6.2007 7:52:23)

jaz res ne vem, kako lahko zdržite ta pritisk.

si kar sebe predstavljam v isti situaciji. in ko bo prišlo do tega, ko bova z mojim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] čakala, da se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ne pojavi in da je namesto tega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image], se bojim oziroma zagotovo vem, da bom isto nestrpna in neučakana.




tamala_82 -> RE: M zamuja, test negativen (13.6.2007 8:02:18)

talika81 - ne neučakana, čisto zmešana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
psiha dela na polno, pa čeprav nam to kvečjemu škodi ... ampak je tako težka situacija, da je nemogoče ostat hladen in pustit času čas ...






čačka -> RE: M zamuja, test negativen (13.6.2007 8:08:32)

Oj punce... pri meni še vedno nič.
Sem včeraj klicala G pa mi je rekla, da sem prehitro naredila test[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Meni ni več nič jasno... naredila sem ga 36 dan, navadno pa dobim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] na 26-28 dan... Booooo
Mogoče pa je vse povezano s segrevanjem ozračja, velikimi poplavami, spremembami vremena... ha ha ha




Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>