stresla me je elektrika..ima katera podobno izkusnjo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Maša -> stresla me je elektrika..ima katera podobno izkusnjo (11.6.2007 13:55:02)

sem v 13/14 tednu nosecnosti in me je rahlo stresla elektrika skozi fen (prijela sem za nezasciteni del). roka me je se rahko bolela vsaj eno urco, ne sicer ful ampak tolk da sem jo vsakle tolko casa cutla. to se je zgodilo prejsni teden....ves cas se sprasujem ali bi to lahko kaj skodilo plodu ceprav mi vsi zatrjujejo da ne..ginekologa pa se nisem uspela vprasati. ima katera izkusnje...

hvala za pomoc




Dajica -> RE: stresla me je elektrika..ima katera podobno izkusnjo (11.6.2007 14:59:32)

ojla

sem v 15.tednu nosecnosti in imam podobno izkusnjo. sicer ne s fenom, temvec z elektricno zico v planinah (za krave, da ne gredo ven iz svojega obmocja). sem misnla, da je samo trak, pa je bila spodaj se zica in ko sem prijela, se je prav slisalo, kako je "zacvrcalo" in se mi je zdelo, kot da je slo cez noge ven, tisti sunek. kot da bi z mize skocila na tla, tak obcutek sem imela v nogah. sem se tudi ustrasila, da ne bi bilo kaj narobe, pa sem imela ravno danes pregled in baje je mali v trebuscku zelo zivahen in je vse v najlepsem redu.

to je moja izkusnja, upam, da ti je bilo kaj v pomoc

lp, d.




madela -> RE: stresla me je elektrika..ima katera podobno izkusnjo (11.6.2007 15:01:11)

Uh,to bo pa res najbolje,da pokličeš ginekologa ali pa tvojega os.zdravnika.
Upam,da bo vse v redu s tabo in malčkom.




Mokka1 -> RE: stresla me je elektrika..ima katera podobno izkusnjo (11.6.2007 19:42:49)

Držim pesti, da bo vse OK!!!!!!!!




lasekP -> RE: stresla me je elektrika..ima katera podobno izkusnjo (11.6.2007 19:53:21)

Če drugač ne gre, pokliči v dežurno ambulanto zd. doma

Držimo pesti!!




bamby -> RE: stresla me je elektrika..ima katera podobno izkusnjo (13.6.2007 18:52:43)





Tudi mene je udaril el. tok v službi ob pregledovanju z električno kontrolo. Poklicali so takoj v ZD in so me z rešilcem odpeljali , najprej v splošno ambulanto, kjer so mi spet merili krvni pritisk(ki je bil precej povišan), pa EKG... potem so me peljali h ginekologu na CTG in na umirjen pogovor z njim, ki pa me je nato poslal naprej v porodnišnico, za katero sem se sama odločila kam. Tam sem spet imela temeljite preglede (UZ, CTG, krvni pritisk...) ter bila čez noč na opazovanju, priključena na vse aparature.
Na srečo se je vse dobro izteklo. Šele ko sem rodila in prišla h ginekologu na pregled mi je dejal, kaj vse bi se lahko zgodilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Za tvojo izkušnjo bi rekla, da ni nič hujšega. Vseeno pa povej tvojemu G.






Vrtnica79 -> RE: stresla me je elektrika..ima katera podobno izkusnjo (13.6.2007 19:22:15)

Če greš samo preventivno na pregled nimaš kaj izgubit ! Samo bolj potolažena boš. Upam bo bo vse[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




Stran: [1]