Samo še nekaj: različni naslovi (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja



Sporočilo


Pilar -> Samo še nekaj: različni naslovi (28.10.2004 17:10:38)

Mene nekaj zanima: midva sva poročena od septembra, otroka bova dobila decembra, mož je prijavljen na svojem naslovu, jaz pa na svojem, otroka bova prijavaila na moj naslov, ker bomo itak živeli skupaj pri nas. In sedaj,a se tukaj kaj spremeni, bodisi glede dokladov, starvševskega dodatka( sem namreč nezaposlena), dohodnine, itd....aja, kako je pa s začasnim naslovom? A moraš tukaj tudi spreminjati vse dokumente?
Upam, da mi bo katera znala kaj odgovorit.
L.P. vsem :rozica:




mika -> Samo še nekaj: različni naslovi (28.10.2004 17:45:18)

OJLA PILAR.
TUDI MIDVA SVA POROČENA OD SEPTEMBRA IN PRIČAKUJEVA :duda: V DECEMBRU. ŽIVIMA PRI MENI, MOŽ JE PA ZAČASNO PRIJAVLJEN NA MOJEM NASLOVU, TAKO DA MU NI TREBA SPREMINJATI DOKUMENTOV. DRUGO LETO SE BOVA PRESELILA, ZATO JE PRI MENI PRIJAVLJEN LE ZAČASNO.JAZ SEM SE PA URADNO ZAPOSLILA ZA EN MESEC, TAKO DA BOM DOBILA PRIBL. 40.000 NA MESEC PORODNIŠKE, PA ŠE DELOVNA DOBA MI BO TEKLA.
TAKO SVA MIDVA UREDILA SITUACIJO.

LP MIKA
:sloncek:




Anonimen -> Samo še nekaj: različni naslovi (28.10.2004 20:58:05)

Če se začasno prijavi na tvojem naslovu, mu ni treba spreminjati dokumentov. Le tvoje dovoljenje (obstaja obrazec) mora imeti in to je vse.
Pa tudi če je prijavljen na drugem naslovu, to čisto ničesar ne spremeni. Isto se šteje za družinskega člana, torej se dohodek deli na vas tri, s tem pa je itak vse povezano. Preverjeno - pri nas je ista situacija že dve leti.




Pilar -> Samo še nekaj: različni naslovi (28.10.2004 21:22:50)

Sem si kar mislila, da je tako. V bistvu me je skrbelo zaradi dohodnine in različnih naslovov...Hvala obema!




Stran: [1]