A je lahko še huje? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


anckabancka -> A je lahko še huje? (23.6.2007 18:18:35)

Menda so pomladi in poleti otroci manj bolani, pri nas pa ni konca teh bolezni.

Najprej je imal taveliki dveletnik škrlatinko in takoj za tem norice. Ko se je pozdravil je norice seveda dobil tamali- 6 mesečnik. In ta je zelo ubogi. Je četrti dan in norice ima povsod. Na obrazku nima kvadratnega centimetra frej. Prav smili se mi.

Takole izgleda:

[image]http://shrani.si/files/img4663med12i3m.jpg[/image]

Ma, si ga še prijet ne upam dobro.


In da je mera polna je spet zbolel tavečji. Ima neko virozo roke-noge-usta...

Kdaj se bo to nehalo??? Čakam samo, da še jaz zbolim... od vseh naporov z bolanimi otroki.




Anonimen -> RE: A je lahko še huje? (23.6.2007 18:26:15)

Ojoj bogi revček.Res je grozno,upam da se vsaj počuti bolje kot zgleda.

Čim prej se pocajtajte in nikar ne zbolite več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]




PBJ -> RE: A je lahko še huje? (23.6.2007 18:39:13)

Ja, ni vam lepo.
Če te malo potolažim, smo mi nameravali danes na morje pa ima mali ošpice.
Staknil pa jih je s cepljenjem. Dobrih 14 dni nazaj je bil cepljen pod nadzorom v bolnišnici zaradi alergije. Imel je cepljenje mumps, rdečke, ošpice, ki je sicer pri enem letu.
No in razvil se mu je sicer oslabljen virus ošpic, ki ga je dobil s cepljenjem. jezna sem, da je joj. Sovražim cepljenja!!!!Sedaj, ko je izpuščaj že zunaj, smo že kar Ok, prej pa je bilo prav hudo.

Ja, pri tebi je še ta problem, da imaš  prvega v vrtcu in vse drugemu prinese. Škrlatinka pa se res lahko večkrat ponovi - saj je povzročitelj ista bakterija kot pri angini. V moji skupini v vrtcu je tudi ena deklica imela škrlatinko 2x v razmiku 7. mesecev. Hitro jo dobijo otroci s slabšo odpornostjo.
Pa v tej vročini res ni prijetno imeti otroke bolne.

Čim prej se porihtajte in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image] za vas.




Bubamaraa -> RE: A je lahko še huje? (23.6.2007 18:56:13)

joj bogi revček......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

ena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] da se čimprej pozdravi....




Maxica -> RE: A je lahko še huje? (23.6.2007 19:08:05)

O groza, ubogi otroček.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Držim pesti, da se čimprej poštimate.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]




Anonimen -> RE: A je lahko še huje? (23.6.2007 19:15:06)

V marcu smo preživeli koze, v aprilu škrlatinko, v maju peto bolezen, ki se je zaključila z groznim vnetjem kože, ki ja baje posledica alergije in smo tudi imeli že testiranja.

Točno vem kak se počutite. Žal pomoči ni. Ker sem marca sama prebolevala koze, ti lahko samo svetujem rahlo tuširanje z mlačno vodo in res rahlo brisanje. Drugo ni nič pomagalo.

Smo pa zgledali mi pri kozah še hujše, dva meseca pozneje pa kriminalno. Flekci od koz so bili vidni še mesec dni pozneje, pa se ni nič praskala. Trenutno moram imeti otroka doma, ker se koža spet slabša iz dneva v dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Ampak upam na najboljše.





anckabancka -> RE: A je lahko še huje? (23.6.2007 19:26:50)

A mi ga bodo sploh hoteli slikat za osebno? Jo moramo nujno naredit do konca julija...




eya -> RE: A je lahko še huje? (23.6.2007 20:01:13)

Revež. Upam, da ga vsaj srbijo ne in da čimmprej minejo.




blue sky -> RE: A je lahko še huje? (23.6.2007 20:06:45)

Ubožče, se mi je res kar zasmilil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Upam, da bo čim prej bolje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/ribica.gif[/image]




rainbow -> RE: A je lahko še huje? (23.6.2007 21:56:42)

ja, res ni fajn, jaz sem dala to skozi lansko zimo (od jeseni do lanskega poletja torej), in sem bila včasih res že obupana; ampak pol pa sem poslušala ali tule brala zgodbe o bolnicah in sem se kljub naporom večkrat opominjala, da imamo še srečo, ker v bolnico pa res nismo še rabili iti (trkam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]).

glede vodenih koz pa sem jaz bila kar vesela, da sta jih obe dobili.Smo se jih vsaj rešili.

veliko energije želim predvsem tebi, ta malima pa, da pogumno vse prebrodita, kar itak bosta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Zvezdica -> RE: A je lahko še huje? (23.6.2007 22:29:32)

Anckabancka, da te potolažim, mi smo 14 dni nazaj izgledali še malo slabše[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Pa sem mislila, da tega ne bo bikoli konec. In glej, ima še veliko flekcev, večina jih je kar izginila, tako, da smo danes bili tudi na sončku. Svetujem umivanje s sodo bikerbono (tako nam je svetovala zdravnica) in smo še mazali z losjonom in je mali super. Sicer ima kar nekaj krutih "lukenj" na ovbrazu ampak do  korja se nam bo vse zacelilo, vsaj upam.

Umivaj jo z mlačno vodo, kakšno sodo vrzi notri pa bo vsak dan boljše.
Imamo pa Zyrtec, ker je "baje" boljši kot Claritin.

Naj bo čimprej konec.

LP Zvezdica




petra81 -> RE: A je lahko še huje? (25.6.2007 0:44:29)

Joj, bogi revček!! Si sploh ne predstavljam!! Da bi se hitro pozdravili!




Dadi -> RE: A je lahko še huje? (25.6.2007 13:35:00)

O mati mia[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]....ste pa res čist bogi no....Nja se vam čim prej konča in začne kaj lepšega...Rožice za mamico, da bi vzdržala...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]




karmy -> RE: A je lahko še huje? (25.6.2007 20:46:09)

joj to more bit hudo..še posebno če moraš vzet bolniško za otroka... pa da je toliko bolan....saj ne dobiš pol nič plače... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] nič kaj... poskusi jima dvigniti imunost z vitamini C in da čimveč pijeta in jesta....




anckabancka -> RE: A je lahko še huje? (25.6.2007 22:47:34)

karmy, sem hvala Bogu še na porodniški in z bolniškimi ni problema. Razmišljam pa kako bi bilo, če ne bi bila. Bi bila več doma kot v službi. No, verjetno bo tako drugo leto.

Drugač je pa mali že melo bolje z noricami. Vsaj vročine več nima in malo manj je siten. Zgleda pa še veliko hujši kot je na slikici.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Sem si za ozadje na rač. dala njegovo slikico, ko je bil še celi lepotec.




petri85 -> RE: A je lahko še huje? (25.6.2007 22:55:07)

Ančkabančka, tvojima sončkoma pošiljam eno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] za zdravje! Pa upam, da se vam to bolezensko stanje konča!




Stran: [1]