Azzurra -> RE: Marčevke (3.12.2007 12:24:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga Azzurra, ti bi tistemu tipu odgovorila, men je pa voda odtekla, pa popatke imam na vsake tri minute, če hočete pa lahko tudi prisostvujete pri porodu, bom glasovala, da ste najboljša babica. No, to sem samo pripomnila, njemu pa verjetno bi bila tiho, kot zadnjič ko je mene in ostalih deset v vrsti, en tip prehitel v laboratoriju. Pa se nisem hotela z njim dajet, premalo energije za to (verjetno mi bodo odkrili, da imam prenizk hemoglobin in da zaradi tega ni energije za kregat). Ma sej sem mu neki zabrusla nazaj, samo me je prav pisano gledal...še potem ko sva se srečala na parkirišču je imel faco nekaj pripomnit, ko sem zlagala vrečke v prtljažnik. Parkiral je pa res napačno - pri vsem prostoru, ki je bil na voljo je on zaparkiral kar nekaj vozil. Drugače pa sem bila večkrat v Grazu v Ikei kot v Padovi. Posteljo za naju sva šla iskat v Graz, ker imajo italijani manjše mere, midva pa potrebujeva 220 cm dolžine, ker je moj dragi pač velik....kot sem že rekla...nimam se kaj dosti čudit, da je tudi ta otrok v trebuhu pač....velik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|