mojca345 -> RE: Samo en spolni partner - a vas ne mika še kdo? (26.6.2007 21:27:37)
|
kolegica je imela samo enega. se z njim poročila po 5 letih in zdaj imam eno leto starega fantka. jaz pa sem razmišljala, da bi bilo bolj, da ne bi mogoče omenila unmu da ima kratkega ( tema še zdej ne vem zakaj je zbrisana), pa bi sa strane še s kom drugim. samo to je v glavi vse tko enostavno, pol pa to narest, pa mislim, da ne bi bila zmožna. jets sem preveč predana enmu pa hočem z njim vse. se pa dogaja, itak marsikaj ! uf, daleč stran od te lepe iluzije, ko si z nekom in imaš lepega sončka doma. to je mogoče par let, če je več si lahko že srečen in si daš nagrado, da ti življenje tko an roko gre. treba je gledat z očmi in ne z očali. se marsikaj vidi ! tko pač je! redko kdo od decoc je ZVEST! če psloh poznajo to besedo. malo je takih zakonov, ki resnično preživijo več let skupaj, pa da človek reče, da ŠTIMA. npr, moje dva sta bila skupi 29 let sta se pred 2 meseci razšla in ločila. je fotr imel drugo, že več let. a nobenemu se ni niti sanjalo. mam celo sumi, da je tazadnji njen otrok, mogoče celo njegov. to na vzunaj ko gledam mlade familije, jest osebno nič ne dam, ker vse zgleda sicer IDEALNO, že tko kot v filmih, kaj imata pa za zaprtimi vrati in koliko časa se bosta še imela lepo, je samo vprašanje časa ? prej ali slej gre kej narobe. ženske znamo pač nevrjetno dolgo gledat vstrn in živet v neki svoji pocukrani realnosti in sploh ne vidimo več kaj dec počne. potreba je potreba, kakorkoli obrneš. to je tko kot hrana. in tipi je imajo očitno na tem področju mal več kot pa me.
|
|
|
|