Nova zibka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


Pobalami -> Nova zibka (28.6.2007 23:32:56)

Ali kdo pozna tole "zibko" oz. ima izkušnje z njo?

Meni zgleda vredu. in če bi jo videla takrat, ko je imel mali krče bi jo sigurno nabavila.

http://www.amby-baby-europe.com/




metkica1 -> RE: Nova zibka (29.6.2007 7:40:45)

Po moje ni preveč v verdu, ker nima trdega ležišča.




Jančika_ -> RE: Nova zibka (29.6.2007 9:29:24)

Po drugi strani pa je otrok zgleda v takšnem položaju kot pri mami v naročju, kar z razvojnega vidika bojda tudi ni napak. Vprašanje pa je, če je dobro, da spi v takem položaju celo noč. Zanimivo bi bilo slišati mnenje kakšne fizioterapevtke. Zgleda simpatično.




Jančika_ -> RE: Nova zibka (29.6.2007 9:32:33)

Aja, še to sem se spomnila - moj nečak je moral imeti do enega leta dvignjeno vzglavje, ker se je dvakrat skoraj zadušil zaradi refluksa. Tole bi verjetno fajn služilo v ta namen. No, tudi dvignjen jogi je bil čisto vredu...




Pobalami -> RE: Nova zibka (29.6.2007 11:21:41)

Jaz nimam pojma koliko je ta pozicija dobra za dojenčke, bi blo res fajn slišat kakšno mnjenje. V Ameriki in Evropi je zadeva nova, v avstraliji pa jo prodajajo že 15 let. Slavni Dr. sears jo priporoča tudi za prezgodaj rojene otroke:

In his book, Dr. Sears focuses on the essential needs of babies–eating, sleeping, development, health, and comfort–and covers virtually every aspect of caring for the premature infant. A long-time supporter of the Amby Baby Motion Bed, Dr. Sears recommends the Amby Motion Bed on more than one occasion in his book as a good resource for premature babies.

Je pa tako s to posteljico kakor je recimo s čebričkom in raznimi ostalimi pripomočki: jih je fino imeti niso pa nujno potrebni. Ima dokaj normalno ceno 200€.




blue sky -> RE: Nova zibka (29.6.2007 11:59:15)

Zibka je res simpatična, koliko pa je dejansko v redu za otroka pa ne vem. Za uspavanje otročka je sigurno fajn, potem, ko bi zaspal, bi ga pa jaz raje dala spati v posteljico.




skuštrana -> RE: Nova zibka (29.6.2007 13:49:33)

Joj, tale stvar je bila pa meni full všeč, ampak sem potem malo vprašala punce, ki se spoznajo oz. imajo izkušnje z razvojno in so jim fizioterapevtke odsvetovale. No, če otrok leži noter kako uro na dan potem je ok, drugače pa ne...In sem o nakupu nehala razmišljat. Ja, drgač je pa stvar tako ljubka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]