Naši 11letnici se bolezen kar ne neha... (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


Anonimen -> Naši 11letnici se bolezen kar ne neha... (30.6.2007 10:34:32)

Moja sestrca,stara 11.let,je že več kot teden dni bolna.Kašlja,telesno se slabo počuti,teče ji iz noska.Peljali smo jo že dvakrat k zdravniku,pa niso odkrili nič,na zadnji krvni sliki so bili le rahlo povečani levkociti.Trenutno jemlje macropen,zaradi preventive.Njeno stanje pa se slabša.Ponoči sploh ne spimo več,zaradi kašlja.Pred nekaj dnevi je zaradi le tega celo bruhala.

Ima katera kakšno idejo,kaj neki bi jih lahko bilo?
Kako ji naj pomagamo?




srki -> RE: Naši 11letnici se bolezen kar ne neha... (30.6.2007 10:39:46)

Kaj pa če bi šli na urgenco? Mogoče tam naletite na kakšnega zdravnika, ki se ji bo malo bolj posvetil in jo ornk pregledal.

Tole je že res malo sumljivo, da se toliko časa vleče, stanje pa nič boljše.

Upam, da ni kaj hujšega in da se kmalu pozdravi.




Maco -> RE: Naši 11letnici se bolezen kar ne neha... (30.6.2007 11:01:18)

Tudi pri našem dvoletniku je bilo stanje podobno. Najprej vročina, nato kihanje, smrkanje in grozno kašljanje. Vročina je trajala cel teden in to stalno do 40 C [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image], včeraj pa se je stanje le malo umirilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Kašlja sicer še vedno, vendar vsaj vročine nima več. Tudi mi smo bili vmes dvakrat pri zdravniku in obakrat so mu vzeli kri in vodo, ter ga temeljito pregledali.  Obakrat so bili izvidi v mejah normale, diagnoza pa viroza. No, sedaj sem jo pokasirala pa še jaz [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Upam, da se sestrica čimprej pozdravi.




Stran: [1]