Jane Nomad - izkušnje? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


novakatja -> Jane Nomad - izkušnje? (1.7.2007 20:22:26)

Zivjo,
kljub izčrpnim informacijam na temo vozičkov, nisem nikjer našla mnenja oz. izkušenj z uporabo  Jane Nomada, ki si ga ogledujem. A je za makadam?
Prosim za pomoč.
K.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.7.2007 20:59:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




pika30 -> RE: Jane Nomad - izkušnje? (1.7.2007 23:54:18)

Ti kolesi so srednje veliki in so tudi primerni za makedam.Nomada imajo nekaj mojih kolegic in so vse zadovoljne z njim.Je zelo mehko vodljiv,meni je bolj všeč kot npr. peg peregotov pliko.




poppi -> RE: Jane Nomad - izkušnje? (3.7.2007 11:41:58)

Kaj pa glede prostora, zavzame veliko, ko je zložen? Jaz bi sedaj kupila en manjši voziček. Sedaj imam slalom. Bi mi pa prišel prav kaka marela voziček, ko grem v trgovino ali kam z avtom na hitro. Nomad se pa zloži kot knjiga, ne? Sem peg perego variante tudi gledala. Sem brala na enem španskem forumu mnjena o Nomadu in Carreri. Večina jih je bila za Nomada, da je super, vendar da zavzame kar nekaj postora zložen v avtu.
Ko bi se le dalo dobit en lahek voziček, ki zavzame malo prostora, se enostavno zlaga, se da obrašat sedež, da [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] obrneš od sonca ali vetra, da ima spredaj lok in da je lahko vodljiv.





Stran: [1]