Kako potovati na morje/Trogir Čiovo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


sonce03 -> Kako potovati na morje/Trogir Čiovo (8.7.2007 18:58:55)

na morje...zanima me kdaj oditi na pot.....na morje gremo v trogir(blizu splita)doma smo iz velenja.....ob kateri uri bi naj šli na pot.....šli bomo ponoči ampak kdaj da bomo dol pravčas in ne prepozno....do trogirja imamo približno 6 ur




sonce03 -> RE: pot (8.7.2007 19:01:35)

in če je bila katera v trogirju-čiovo mi naj pove kako je bilo...a je za otroke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




žarnica -> RE: pot (8.7.2007 21:30:33)

mi smo šli lani na Čiovo ob 7h zjutraj,prispeli pa ob 12h. Ni bilo nobene gužve na cesti,saj smo šli v začetku junija.Gužva je bila edino čez most-od Trogira do Čiova.

Čiovo je fajn za majhne otroke. Plaža je (vsaj rpi nas) bila z majhnimi kamenčki, otrok ni imel kam pobegnit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], REs pa je,da se nič ne dogaja. Zvečer smo ponavadi šli v Trogir. SMo se en dan odpravili peš in je kar tura,pa še ob cesti nobenga pločnika,cesta ozka,..... Tako da se je bolje odpeljat. PA še večje trgovine imaš v Trogiru,se bolj splača tam kaj kupit. Smo se pa zapeljali tudi do SPlita,saj ni daleč-.




Nattka -> RE: pot (8.7.2007 22:37:57)

Če praviš, da imate do dol 6 ur, boš pa menda sama izračunala kdaj morate na pot, da boste pravi čas dol. In kdaj je za vas pravčas in ne prepozno? Odvisno je tudi od tega, kateri dan v tednu boste šli.
Čez most od Trogirja do Čiova je pa res stalna gužva. Do mesta se pa da priti peš tudi čez naselje, da ni treba iti ravno po cesti, kjer ni pločnika (no odvisno, na katerem delu otoka boste). 
Na otoku res ne dogaja prav dosti, se pa v mestu Trogir.




Stran: [1]