zaprtje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Ana Luna -> zaprtje (17.7.2007 18:08:25)

živjo, punce! sem v 6. tednu, pa me daje lena prebava. na tešče jem sadje, čez cel dan veliko pijem, zjutraj in zvečer grem na dolg sprehod ... o "kakanju" pa že nekaj dni ne duha ne sluha. je to normalno al sem lahko zaskrbljena?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




koala -> RE: zaprtje (17.7.2007 18:51:07)

Prebava se v nosečnosti poleni. Tako da pomoje ni panike, vem pa da ni prijetno.
Meni ful pomaga adaptirano mleko. Ali pa namočeno laneno seme.
Če pa vse to nebi pomagalo, pa se dobi odvajalo, ki naj bi bilo tudi za nosečnice, reče pa se mu Lactecton.

Pa čestitke ob tem čudovitem stanju.




mamuška -> RE: zaprtje (17.7.2007 19:10:58)

Na tešč na dušek najprej kozarec toplega donata, takoj za njim še kozarec hladnega, kompot iz suhi fig+sliv. Skoraj čudežno odvajalo je namočit 3 suhe fige zvečer v vročo vodo in dodat 3 žlice sladkorja, pustit čez noč, da se namaka, zjutraj spit najprej vodo od fig, nato pa še fige pojest - mani je to nagravžno ko strela, vendar pomaga, ko vse drugo odpove, vsaj meni.  Pa čez dan veliko sadja, zelenjave, najbolje surove, polnozrnate izdelke, laneno seme v jogurtu, kompoti, veliko tekočine na sploh.  Prebava je ena od "cvetk" v nosečnosti,  kar imam jaz izkušenj, se da težave malo omilit, prav bistveno spremenit pa na žalost ne.

Čestitke ob veseli novički in zdravo nosečnost!




BaByGiRl -> RE: zaprtje (17.7.2007 21:44:29)

Najprej čestitam...jaz pa bi dala vse , ko sem bila noseča, da bi me kaj zaprlo. Kakala sem k nora. Wc sem imela kr skos rezerviran.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Na koncu, pa sploh nisem mogla več na wc, ker je nekje pritiskala na črevo. Vse se dogaja.
Čez dobro leto se bo vse uredilo, ali pa še poslabšalo...na vse se pripravi. Jaz imam pa sedaj tako blato kot bi kakala srnica..sami bobki.
Naj te nič ne skrbi...skoraj vse čudne stvari so normalne za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]




Stran: [1]