Kateri hotel v Medulinu ? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na JadranuSporočilo


Anonimen -> Kateri hotel v Medulinu ? (17.7.2007 19:01:51)

Z dragim razmišljava, da bi šli z desetmesečnim otrokom v Medulin. Pa me zanima kateri hotel priporočate ?

na razpolago imava:

Hotel Medulin
Hotel Belvedere
Hotel Holiday

Bi pa šla preko agencije dober dan....

Najine želje....pa saj veste...tako da je primerno za takega otroka...
loreti -> RE: Kateri hotel v Medulinu ? (17.7.2007 19:43:25)

Mi smo bili sicer v Belveder sam ni fajn, ker če imaš sabo vozek ga moraš vsak dan nosit po stopnicah gor in dol ker iz recepcije se drugače ne da pridt vn tko da je bolje da se odločita za druga dva hotela, ki imata dostop do hotela tud z vozkm. Drgač hotelu nč ne manka je vse supr tud hrana in osebje sam dostop je slab.
žigolino -> RE: Kateri hotel v Medulinu ? (17.7.2007 20:15:41)

Mi smo pravkar prišli iz Medulina,ti pa priporočam hotel Medulin je najbližje plaži za otroke.Pa še veliko prijateljev si je našo naš tamali na plaži in so starši kar lepo govorili o hotelu.Najlepša plaža ti je pred hotelom Koral (v iskalnik daš hotel koral medulin pa boš vidla kak je lepa plaža)Midva pa sva bila v apartmaju zraven Korala 10 metrov do plaže.Je pa še en hotel zraven Korala sam na žalost nisem prebrala kako se mu reče.Želim ti lep dopust[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Anonimen -> RE: Kateri hotel v Medulinu ? (17.7.2007 20:45:40)

kaj pa Holiday ? Sej ne veva točno, mogoče bo padla tudi varianta ''kampiranje'''.....kako pa je s tem kaj ? Vse bo odvisno od vremena, tako da razmišljava o teh dveh variantah....
Vilma -> RE: Kateri hotel v Medulinu ? (18.7.2007 13:54:00)

MI smo se pred 10 dnevi vrnili iz kampa Kažela, nismo kampirali, bili smo v Adriinih mobilnih hišicah. Sicer je v Medulinu še en kamp, se kliče kar Medulin.

Kažela ni tako fajn za otroke, ker ni veliko sence, pa daleč je od mesta, pa še peš poti ni do mesta, tako da se z vozičkom ne da do tja (edino če voziček porivaš po cesti)

Kamp Medulin je menda bolj primeren za malčke. Je več sence, morje je plitvo, plaža tudi mivkasta. Nujno vzemi s sabo kaj proti komarjem, ker toliko kot sem tam vidla popikanih otrok, v svojem življenju še nisem! Pa ta kamp je tudi blizu mesta.

Kar se pa samega Medulina tiče. Mene je ful ful motilo to, ker vsak dan piha. Ampak to na orto! Zdaj sicer paše, ker je tako vroče, ampak takrat ko smo bili mi na morju, je bilo cca 28 stopinj, pa je bilo za našega 7-mesečnika včasih kar mrzlo na plaži. Ene trikrat pa je tako pihalo, da niti ven nismo mogli. Mogoče je bilo slučajno, da je tako pihalo, ne vem.
žigolino -> RE: Kateri hotel v Medulinu ? (18.7.2007 16:08:09)

Zraven kampa Medulin je velik lunapark in dolgo v noč slišiš glasno glasbo ,je pa res lepo v senci in mivkasta plaža pa trgovine zraven in mestu tudi takoj.
Stran: [1]