Dobri ginekologi (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


ElaM -> Dobri ginekologi (19.7.2007 16:21:01)

Običajno se oglasimo samo takrat, ko z zdravniki nismo zadovoljni.
jaz bi pa svojo pohvalila, je super G, raje naredi en test preveč, kot premalo. Skratka same pohvale.
Govorim, o dr. Igličarjevi iz Šk. Loke.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
A jo ima še katera za svojo G?




mml -> RE: Dobri ginekologi (19.7.2007 16:26:21)

V nasprotju s tem, kar se trenutno govori in piše, sem jaz izjemno zadovoljna s svojo ginekologinjo dr. Barabaro Šajino Stritar. Vsekakor vedno strokovna in na razpolago za razlago, čeprav v osnovi ni najbolj zgovorna. Tako da jaz je prav gotovo ne zamenjam, čeprav je treba večkrat počakati, kljub temu da naročajo na ure...




Anonimen -> RE: Dobri ginekologi (19.7.2007 16:35:25)

Jaz sem z mojim G tudi zadovoljna - dr. Kobal. Enkrat je nekaj zamočil in sem bila res huda nanj, pa se mi je potem opravičil in sedaj sva cool[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Z dr. Barbara Šajina Stritar sem bila tudi zadovoljna (bila sem pri njej v APN)- vzela si je čas, mi vse razložila in bila zelo OK. Nisem imela nobenih pripomb.




sonchek -> RE: Dobri ginekologi (19.7.2007 16:38:20)

jaz sem tudi s svojo zadovoljna...
Dr. Kolar Kurent na Metelkovi...nimam kaj rečt...upam, da vsaj tako tudi ostane...
l.p.




nicolina -> RE: Dobri ginekologi (19.7.2007 16:40:47)

Jaz sem tudi s svojo ginekologinjo izredno zadovoljna, dr. Klarič - Kamin v ZD Novo mesto, res same pohvale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




lana38 -> RE: Dobri ginekologi (19.7.2007 16:52:20)

Tudi jaz sem s svojim G zelo zadovoljna dr. Milan Lukman iz Ptuja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Daschi -> RE: Dobri ginekologi (19.7.2007 17:03:00)

jaz jo imam in sem tudi zelo zadovoljna z njo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Običajno se oglasimo samo takrat, ko z zdravniki nismo zadovoljni.
jaz bi pa svojo pohvalila, je super G, raje naredi en test preveč, kot premalo. Skratka same pohvale.
Govorim, o dr. Igličarjevi iz Šk. Loke.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
A jo ima še katera za svojo G?




Anonimen -> RE: Dobri ginekologi (19.7.2007 17:10:16)

Jaz pa sem ful zadovoljna z dr.Rosičem iz Ptuja. Me pol kar malo skrbi, ko se bom odselila v Celje in ga bom mogla menjat, ampak takrat bom povprašala kateri je tam fajn.




lillylilly -> RE: Dobri ginekologi (19.7.2007 17:40:05)

Ja, tudi jaz sem zelooo zadovoljna s  svojo ginekologinjo dr. Anamarijo Petek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], ZD Jesenice




koala -> RE: Dobri ginekologi (19.7.2007 18:16:34)

Jaz pa laho vse pohvale izrečem doc.Reljiču iz Mariborske bolnišnice. Strokoven, vedno prijazen in na razpolago za pogovor, vedno pove vse kaj me zanima. Tako da [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].




mamuška -> RE: Dobri ginekologi (19.7.2007 22:25:39)

Iz mojih ne ravno skormnih izkušenj lahko vedno 100% pohvalim prof. dr. Ksenijo Geršak, ki je zlata ženska, ki vedno najde čas in energijo, ki se res zavzame in pri njej v 17 letih, kar hodim k njej, nisem imela nikdar občutka, da sem cifra.  Nasprotno, tudi ob 22h me je že klicala domov zaradi pomembnih izvidov ali vprašanj.  Je veliks trokovnjak na področju genetike ter uporabe zdravil v nosčenosti, hkrati pa je ni nikoli sram rečt "veste, tega pa ne vem, se bom pozanimala in vas pokličem." Sploh zdaj, ko se je srečevala z mojo senzibilizacijo me je večkrat po končani ambulanti v poznih večernih urah poklicala, kot je obljubila, z razlago in pojasnilom.

Po 2. sepsi se je zame izredno zavzela dr. Kavčič, ki je bila v nasprotju z večino izredno topla, človeška, skoraj materinska. Pa imajo nekateri povsem drugačne izkušnje z njo.  S Šajino imam katastrofalne izkušnje, med drugim mi je mojega prvorojenca razglasila za mrtvega in me je nemalo stalo, da nisem šla po njenem ukazu na abrazijo.  Njeni komentarji so bili podn od podna.  V tej nosčenosti sem jo srečala 2x in obakrat je bila korektna. 

Pohvalim lahko sestre v APN, sestro Anjo, pa sestre na oddelku A lj porodnišnice, še posebej sestro Andrejo Vovk, ki je sama mamica težko prizadete hčerke, pa vendar čudovita ženska in sestra, nikoli sita, nikoli naveličana, nikoli utrujena. Upam, da še dela tam,j o bom prav z veseljem srečala po skoraj 5 letih.  LAhko pohvalim kompletno ekipo anastezistov, z dr. Beljanski na čelu, ki mi je reševala življenje. Če ona ne bi v 3. noči po mojem Cr tako požrtvovalno in zavzeto ukrepala, verjetno ne bi dočakala jutra. Sredi noči je šla lastnonožno peš po zdravilo zame na inf. kliniko, ko bi me lahko mirno dala premestit in bi otrok ostal  porodnišnici, jaz pa bi šla na infekcijsko.  Pa je šla ob dveh ponoči raje sama peš tja in prinesla dve flaši pod pazduho nazaj.  Nikoli je ne bom pozabila! Pa tudi drobne zdravnice ne, prav tako anastezistke, z nekim nemškim priimkom (Ziherl, Zwitter -???), ki mi je ušel iz glave,  ki je na prvi pogled  delovala zelo hladno, zoprno, odljudno, pa je znala z malo besedami toliko povedat, brez osladnosti in cenenosti, da si se človek kar oddahnil.

Iz zdajšnje nosečnosti lahko pohvalim še dr. Sršen-Premru, zaenkrat imam z njo res zelo prijetne izkušnje, tako po človeški kot po strokovni plati. Prav je, da znamo tudi pohvalit, če smo že pri kritiki tako radi glasni!




TheAngel -> RE: Dobri ginekologi (19.7.2007 23:05:25)

Tudi jaz mojega dr. Handžarja (Kranj) ne menjam če le ne bo višja sila.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.7.2007 23:50:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




sayuri -> RE: Dobri ginekologi (20.7.2007 6:25:06)

JAz moram tudi pohvaliti svojega ginekologa dr. Roberta Likarja, ki dela v Postojnskem ZD in v porodnišnici.




Barbara111 -> RE: Dobri ginekologi (20.7.2007 6:48:23)

Jaz  sem zelo zelo zadovoljna z svojim G. to je Sašo Đukanovič vodja G. in P. oddelka na Ptuju krasen zdravnik in človek.Lahko se samo njemu in dr. Bosnarju zahvalim za moja dva sončka.




pikceva -> RE: Dobri ginekologi (20.7.2007 8:05:26)

Jaz sem z dr. Bizjakovo iz Šempetra tudi zelo zadovoljna.




Anonimen -> RE: Dobri ginekologi (20.7.2007 8:24:30)

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška
Iz zdajšnje nosečnosti lahko pohvalim še dr. Sršen-Premru, zaenkrat imam z njo res zelo prijetne izkušnje, tako po človeški kot po strokovni plati. Prav je, da znamo tudi pohvalit, če smo že pri kritiki tako radi glasni!


Eh, na dr. Sršen-Premru sem pa pozabila... Jaz sem tudi z njo zadovoljna. Je zelo prijetna, umirejna, te posluša in ti svetuje. Nikoli nisem imela slabega občutka, ko sem pri njej končala s pregledom.
No, pa še dr. Pušenjak - on je pa itak "zakon"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Jaz sem imela do sedaj samo eno grozljivo G, ki je pa že v pokoju. Ženska je bila groba kot koc - tako v dejanjih, kot z besedami. Pa še strokovno je bila res pod kritiko.




ajtak -> RE: Dobri ginekologi (20.7.2007 8:26:48)

IZVIRNO SPOROČILO: _mala_

Jaz pa sem ful zadovoljna z dr.Rosičem iz Ptuja. Me pol kar malo skrbi, ko se bom odselila v Celje in ga bom mogla menjat, ampak takrat bom povprašala kateri je tam fajn.


Takrat ti priporocam dr. PETERNELJ MARINŠEK SUZANA!! To je moja G. in je krasna!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




ElaM -> RE: Dobri ginekologi (20.7.2007 8:31:28)

Pozabila sem pohvalit še dr. Kavška iz Lj porodnišnice, dr. Možina iz Leonišča , pa dr. Premru-Sršenovo.
Samo dr. Igličarjeva je pa zakon.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




pina-1 -> RE: Dobri ginekologi (20.7.2007 9:16:59)

na obali imamo tudi zelo vredu G. V Izolski bolnici lahko pohvalim skoraj vse G: mojo dr. Zver, pa dr. Lovšina in  dr.Deisingerja. Sa,p o Ravnikarju nebi rada govorila. Če bo on dežuren tudi pri drugem porodu, dam skupi noge!




Anonimen -> RE: Dobri ginekologi (20.7.2007 9:25:14)

Jaz imam dva G. in oba sta super. Dr. Ouček-Farkaš v MS porodnišnici in dr. Miglar v Mb in Fb.

Ju ne zamenjam.

Pa ne smem pozabiti omeniti mojega pokojnega G. Dr. Tomke. On pa je bil zakon[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




loncica -> RE: Dobri ginekologi (20.7.2007 10:10:07)

Tudi jaz sem s sovjo G zelo zadovoljna: dr. Branka Lovšin Colja. Je ne menjam.




polonca78 -> RE: Dobri ginekologi (20.7.2007 10:13:15)

loncica, jst sem tudi zelo zadovoljna z njo! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




prymorka -> RE: Dobri ginekologi (20.7.2007 11:36:07)

dr. Vitezica Koper [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




lorch -> RE: Dobri ginekologi (24.7.2007 19:38:34)

Tudi sama sem zelo zadovoljna s svojo g. Ksenijo Kardoš Mohorko v Velenju.




Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>