A mi lahko katera na hitro pomaga-fotoaparat in shranjevanje slikic na pačunalnik!!?? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

petra81 -> A mi lahko katera na hitro pomaga-fotoaparat in shranjevanje slikic na pačunalnik!!?? (24.7.2007 13:07:33)

Imam problemček! Do sedaj sem vedno uporabljala čarovnik za dat slikice dol iz foto na rač, danes mi pa povezuje na Web kamero in sploh ne morem prit do slikic!! Kaj naj naredim?
Jaz grem v moje slike, potem kliknem Dobi slike iz foto, to pa mi javi samo to napravo!

Hvala

Blink1 -> RE: A mi lahko katera na hitro pomaga-fotoaparat in shranjevanje slikic na pačunalnik!!?? (24.7.2007 13:20:58)

Po Moj računalnik poglej, če ti je fotoaparat prepoznal kot izmenljiv disk. (kot da bi dala USB noter).

Kateri fotkič pa imaš?

petra81 -> RE: A mi lahko katera na hitro pomaga-fotoaparat in shranjevanje slikic na pačunalnik!!?? (24.7.2007 13:36:43)

Bom pogledala, fofo je pa Canon Power shot A520!

petra81 -> RE: A mi lahko katera na hitro pomaga-fotoaparat in shranjevanje slikic na pačunalnik!!?? (24.7.2007 13:37:27)

Sem pogledala, pa ga ni na seznamu! Kako ga pa dodam?

Tiamo -> RE: A mi lahko katera na hitro pomaga-fotoaparat in shranjevanje slikic na pačunalnik!!?? (24.7.2007 13:38:45)

probaj še enkrat vtaknit kabel, vklopi fotoaparat..

petra81 -> RE: A mi lahko katera na hitro pomaga-fotoaparat in shranjevanje slikic na pačunalnik!!?? (24.7.2007 13:44:42)

Sem ga izklopila, pa nazaj vklopila, pa nič!! Ne vem več kaj naj poskusim!

Tiamo -> RE: A mi lahko katera na hitro pomaga-fotoaparat in shranjevanje slikic na pačunalnik!!?? (24.7.2007 14:16:29)

a kabel imaš vštekan v računalnik? Odpri raziskovalca in na levi strani naj bi se ti izpisalo ime fotoaparata...

probaj pa še pravo računalnik izklopit in še enkrat vklopi, mogoče se je računalniku kaj zaštekal.

arielca -> RE: A mi lahko katera na hitro pomaga-fotoaparat in shranjevanje slikic na pačunalnik!!?? (24.7.2007 14:23:39)

A imaš na računalniku več možnosti za priklop kabla. Pobaj še drugam vštekat.

Blink1 -> RE: A mi lahko katera na hitro pomaga-fotoaparat in shranjevanje slikic na pačunalnik!!?? (24.7.2007 14:44:42)

Ali pa resetiraj računalnik in poskusi še enkrat.

Meni v službi večkrat to naredi. Najprej ga najde, čez 10 minut pa več ne. Potem ga resetiram in špila.

petra81 -> RE: A mi lahko katera na hitro pomaga-fotoaparat in shranjevanje slikic na pačunalnik!!?? (28.7.2007 15:49:14)

Hvala punce, mi je danes končno ratalo!! Je pa kar trajalo!

Lep dan

Petra

Stran: [1]