Strawberrie Cherrie -> RE: mlade mamice - zaradi neuspeha (25.7.2007 16:32:56)
|
hehe, jaz sem mlada in imam sina. Pa 2izpita in diplomo do konec faxa. Niti eno leto nisem pavzirala, ponavljala. A pol to pomeni da sem lepa, pametna in sposobna? Za lepo ravno ne morem trditi, ker je lepota relativen pojem, prav tako pamet, sposobna - oja, to pa! Vem, čutim! Pa zame faks sploh ni nek gromozanski dosežek. Večji pomen ima zame to, da sem rodila najlepšega otroka (zame), da ga vzgajam po svojih načelih, da mu želim vse dobro in najboljše. Da sem prvo mama, potem žena svojemu nezakonskemu možu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ... Če bi sedaj ima faks, otroka pa ne, ne bi bila popolna in samozadostna. Sama nisem zgubila prijateljic, ki nimajo otrok. Večinoma nas je proti koncu faksa, ali pa v 4letniku, nekatere imajo otroke, druge si ga želijo, spet ene ne. V glavnem prijateljice so ostale. Je pa res, da grem veliko raje na kavico s prijateljico, ki ima vreščača, pa se mal o otrocih pogovarjava in izmenjujeva izkušnje. Ostale me večinoma časa sprašujejo, kako je imeti otrka itd. Moj svet se pač sedaj vrti okoli Ožbeja.
|
|
|
|