resnično srečna -> RE: aprilčice (22.8.2007 21:29:08)
|
...pozdravljene... ...no evo...pa sem bila danes malo produktivna in tako imam pregled 04.09...takoj ko gospod doktor pride z dopusta....sem se pa nasmejala sestri...telefoniram....se predstavim...povem, da mi je gospod vodil nosečnost že 15 let nazaj in da imam tudi sedaj željo po tem...pa ona prav resno vpraša: A ste naša pacientka?...Pojasnjujem:"ne gospa, ker je gospod med tem postal privatnik ampak imam sedaj spet željo po tem, ker vem da obvlada in ne teži, ne komplicira, ne ustrahuje"....in ona spet: "Nič ne vem da bomo kaj novega jemali..."...he he...samo nasmehnem se in rečem: Kaj pa samoplačniško?...in gospa takoj: Ja, seveda...ni problema...03.09.se vrne doktor z dopusta...bi vam 04.09. odgovarjalo?... ...pa sem dobila lekcijo...kaka nostalgija....kaka privrženost....samo denar odpira vrata... ...in tako se spet ponovno sprašujem, zakaj vraga roditi otroka v ta svet materializma, nenehnega boja in vse večje konkurence... ...mar nisem na nek način egoistična, ko hočem v naročju spet držati malo štručko....se smejati odkritosrčnosti otroka in uživati v vsakem njegovem napredku...njega pa potem čaka samo borba... ...whatever...ne bom vas zamorila...ampak včasih me še vedno obdajo take misli... ...drugače pa pri meni slabost še vedno vsk dan...pa naj jem ali ne...sedaj pa me je začela boleti še hrbtenica...preveč dela in preveč sedenja... ...pinka 1...zate držim pesti, da zadevo obdržiš in upam, da bo vse ok...včasih je konec dober, kljub slabemu začetku.... ...jo@n...slikico zagotovo dobiš...če so jih dajali pred 15 leti, ni vrag, da je ne dobiš tudi sedaj...če imaš s seboj prazen CD pa so nekateri celo tako prijazni, da ti nanj "zapečejo" tudi celoten ultrazvok kot filmček...ne vem pa, če imajo vsi tako zmožne aparature....ali pa se pač nekaterim ne ljubi.... ...v moji službi se nekako lenarit ne da...tako da je moj najdražje že nekaj dni hud name, ker preveč delam....ampak jaz enostavno ne morem nekaj obljubiti in potem tega ne narediti....in to je vrag... ...dovolj me imate za danes....lep večer in upajmo, da jutri spet ne bo dežja... ...pip...
|
|
|
|