Darilo za fanta (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


Anonimen -> Darilo za fanta (31.7.2007 8:20:22)

Vem,da me boste prestavili....

Dajte mi prosim predloge..kaj naj kupim fantu za rojstni dan? Skupaj sva 4 mesece...oba sva blizu 30....vsgea ima dovolj......kaj kupiti,da bo izvirno?


Lepo prosim za ideje....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Anonimen -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 8:23:14)

Na sebe daj eno pentljo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




loredana -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 8:30:57)

Če že zdaj pojma nimaš, kaj šele bo. In kako naj vemo mi, ki ga sploh ne poznamo?


Če nimaš idej, kar je že samo po sebi žalostno, pač ne kupi nič.




Anonimen -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 8:34:18)

IZVIRNO SPOROČILO: loredana
In kako naj vemo mi, ki ga sploh ne poznamo?


Saj ga verjetno tudi ona ne pozna- po 4 mesecih. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Še po parih letih včasih ne poznaš nekoga, ki je s teboj (če samo pogledaš forum Partnerski odnosi).




CeluLitka -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 8:39:29)

Glede na to, da še nista dolgo skupaj, bi mu jaz kupila eno malenkost. Je pa res, da boš ti najbolj sama vedela, kakšno darilo bi bilo primerno zanj, ker je odvisno kakšen človek je.
Ne vem, meni so všeč kake dobre moške ogrlice (recimo iz usnja, s kakšnim obeskom) tega se da dobiti polno in to ne tiste čisto navadne, ampak, če on tega ne bi nosil, potem to ne pride v poštev.




Anonimen -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 8:42:02)

A je športnik, umetnik, glasbenik, rad bere, riše, gleda filme, je računalničar, zapečkar, rad hodi v kino, na masaže, se dobro oblači, ima smisel za humor,...?
Samo ti ga poznaš in glede na njegov karakter boš mogla pač sama najti primerno darilo. Mi ti lahko predlagamo še tako super darilo, pa ne bo za tvojega fanta, ker ga ne poznamo.




Tiamo -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 8:42:05)

Moja kolegica mu je kupila spodnje perilo, ampak za sebe. Zvečer se je slekla in mu darilo pokazala...




lemavrica -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 8:46:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vem,da me boste prestavili....

Dajte mi prosim predloge..kaj naj kupim fantu za rojstni dan? Skupaj sva 4 mesece...oba sva blizu 30....vsgea ima dovolj......kaj kupiti,da bo izvirno?


Lepo prosim za ideje....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]


Kako naj mi vemo kaj kupit tvojmu fantu, saj ga ne poznamo.




daddy -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 8:46:40)

    Kako dobro knjigo ( ne "pretežke vsebine", če ni ravno knjižni molj ), al pa zavij v najbližji Venera shop pa tam kaj izberi, da vse skupi obrneš na hec ( lisice, bič, hecne slamice, skodelice s seksi podobicami, ki ti izberejo pozo za "akcijo", itd itd .... ).
    Al pa na najbližje letališče, plačaš kolker ti rečejo, pa ob določenem času nad vnaprej določenim mestom zaokroži letalo, ki za sabo vleče napis Ljubim te ....
    Al pa .... eh ja, striptizerke, ki skoči iz torte, ti najbrž ne morem predlagat, kaj? Lahk bi bla pa tista "striptizerka" ti .....
   Al pa .... jacuzzi za dve osebi ( upajoč da bo zraven seveda vzel tebe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ) ...
   Al pa ... eh, naj še kdo drug napiše kak predlog.




Anonimen -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 8:52:07)

Saj ga verjetno tudi ona ne pozna- po 4 mesecih. Še po parih letih včasih ne poznaš nekoga, ki je s teboj (če samo pogledaš forum Partnerski odnosi).


No, to je zdaj čisto preveč posplošeno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Recimo....povabi ga v savno...na Brnik gledat letala...na Bled krmit račke...na Štanjel...piknik v Tivoliju...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




ona -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 9:11:00)

kakšno sliko mogoče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
al pa kaj za oblečt,kakšno srajčko,majčko....




*alja* -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 9:12:36)

Plačaj vama masažo, kupi mu spodnje perilo, kak spominček za na polico,......




Colt -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 9:29:20)

IZVIRNO SPOROČILO: daddy
  Al pa .... jacuzzi za dve osebi ( upajoč da bo zraven seveda vzel tebe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  )


Izjava dneva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




ronja -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 13:20:19)

Ali ima kake hobije? Kaka malenkost za kolo (števec, držalo za bidon, lučke...), če kolesari, naročnina na športno ali moško revijo, če je športen tip, magari brisača za na plažo s pripisom, da jo bosta sprobala v kaki vroči poletni noči na plaži...

Sicer pa:
- speči mu torto in jo lepo okrasi
- poslikaj mu majico z nečim, kar vama pomeni - če ne znaš, pa daj sprintat sliko, ki jo nalikaš na majco
- napiši mu pesmico;)
- naredi čokoladni fondi in ga pojejta tako, da si s holipi, namočenimi v čokolado pišeta ljubezenske izjave po telesu
- skok s padalom
- izlet v neznano (poskrbi tudi za malico, ne vem, če je pri vseh tako, pri mojem ljubem je to važno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image])
- najbolj navadna je pa šalčka, lahko jo poslikaš ali pa izbereš motiv, ki mu je všeč.

Ma ne vem, meni je hecno, kadar kdo ne ve, kaj bi dal partnerju: jaz mam milijon idej že odkar sva skup, pa po 8 letih jih mam vsaj za dve življenji naprej, saj jih sproti uresničujem, samo hkrati toliko novih idej dobim, da nikakor ne pridem blizu nule... Res pa je, da ga marsikaj zanima, tak da meni se zanj res ne zdi problem (samo se mi tudi za prejšnja dva ni zdelo;) Mi je pa fino mu dat kaj, ker je vedno tako vesel in ker so to v gl. stvari, ki si jih sam ne bi kupil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
To je po moje tudi ključ do dobrega darila: nekaj, kar mu je všeč, vendar si sam ne bi šel kupit ali pa se ne da kupit, ker znaš samo ti naredit (to je kar dobra niša[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image])




Anonimen -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 13:23:19)

Kupi mo veliko Milko z lešniki[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Jaz sem tega vedno vesela, pa točno vem kaj s tem narediti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Pa ne valja se mi dolgo po policah in zbira prah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. 




Mešamdrek -> RE: Darilo za fanta (31.7.2007 13:25:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Tia74

Moja kolegica mu je kupila spodnje perilo, ampak za sebe. Zvečer se je slekla in mu darilo pokazala...



Pa je ubila dve muhi na en mah.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stran: [1]