Šolta (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


BLAŽIKA -> Šolta (7.8.2007 21:36:50)

Mene pa zanima, če je bila katera v kakšnih apartmajih na šolti ali, če katera ve za kakšne. Bi rada vedela iz prve roke, ker se že dogovarjamo za naslednje leto in dobri apartmaji so ponavadi hitro oddani in vem da tudi po eno leto naprej. Iščemo pa apartma z dvema spalnicama. Preko spleta in časopisov ne zaupam preveč-slaba izkušnja.
Bom vam hvaležna za vse odgovore[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anonimen -> RE: Šolta (8.8.2007 21:25:46)

Mi na šolto hodimo že 4 leta. rezerviramo v kompasovi poslovalnici in moram priznati, da smo z apartmaji zelo zadovoljni. Ker smo redne stranke, nas na recepciji že poznajo in nam nudijo dodatne ugodnosti (zadnji dan smo lahko do 16 ure v apartmajih). edina težava, ki jo vidim na šolti (nečujam) je ta, da so apartmaji zgrajeni v hrib in z otroškim vozičkom je hrib in stopnice težje premagati. ta privatne apartmaji ne znam povedati nič določenega. vem da edino v stomorski so apatmaji blizu vode.

uživajte na dopustu.




BLAŽIKA -> RE: Šolta (8.8.2007 23:16:46)

Pa kaj je v Nečujamu velika gužva na plaži, ker kolikor sem gledala je tam kar fajn apartmajčkov.- Hrib me sploh ne moti, ker smo skoraj brez vozička. Kakšne pa so kaj možnosti, da dobiš apartmaje v prvih vrstah? Pa še nekaj me zanima-koliko pa ste kaj plačali za apartmaje, ker imajo na agencija malo pretirane cene za te zadeve ali sem jaz samo napačno agencijo mogoče gledala?

Hvala ti za odgovore[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], se zanimamo že za naslednje leto in ker smo bili zdaj dve leti v tujini se nam že malo toži po dalmaciji.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Anonimen -> RE: Šolta (9.8.2007 14:53:03)

Glede apratmajev v prvi vrsti: odvisno od katere agencije so. Mi smo bili do sedaj v različnih vrstah. V prvi še nikoli. Okvirno smo do sedaj za 10-14 dni plačevali okoli 130.000 sit (najemali smo studio) saj je bil otrok še majhen in je spal v svoji posteljici (stajici). Letos sem gledala kompasov katalog in so cene močno dvignilil. Šolta je bila do pred kratkim dokaj nepoznan otok in cene so bile temu primerno nizke. Plaže v nečujemu res ni veliko in kmalu nastane gneča. 




BLAŽIKA -> RE: Šolta (9.8.2007 17:25:16)

Zasavka res ti hvala za odgovore[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




Stran: [1]