Janja5 -> Lepo mi je kljub vsemu (16.11.2004 10:09:31)
|
danes premišljujem o mojem življenju, o svojih željah in ciljih, le kaj sem do danes dosegla... ...ali je bilo res vse tako tragično ... ali res ni nič lepega v mojem življenju ... potem se spomnim nazaj, kako smo se zabavali v najstniških letih in prežurali vse noči...bilo je lepo pa sem vedno tarnala da mi nekaj manjka a ni bilo res ...imela sem prijatelje, prvo ljubezen, starše ki so me razumeli in me podpirali... ...dandanes pa premišljujem samo o tem kako mi je hudo, ker nama ne uspe da bi zanosila ... potem pa se spomnim, da sem se letos poročila s čudovitim moškim, ki mi nudi vse kar si želim in potrebujem, imava urejeno stanovanje, prijatelje, starše, ki naju razvajajo,....potem pa se vprašam le kaj mi je hudega ali je res smo otrok tisti ki me bo razveselil in mi nudil popolno srečo ... otroci se rodijo in nam dajo srečo, nov zagon v življenju, z njimi pridejo težave in potem odrastejo in odidejo pa zopet ostanemo sami s svojim partnerjem ... ali smo potem zopet nesrečni ... NE ... srečni moramo biti s tem kar imamo ... in potem bomo dobili še tisto kar bi nam srečo povečalo Bodite srečne, kajti edino to nas bo popeljalo k popolnosti. LP Janja
|
|
|
|