|
LadyB -> RE: Avgustovke 07 (27.10.2007 21:24:49)
|
m spet besna na naše zdravnike. Sem peljala petjo zjutraj k dežurni,ker je imela zvečer full bogi uček,dosti bolj kot prejšne dni. ji je gnojček kar v potokih tekel. Ponoči je imela pa tok zlepljen uček da ga še odprt ni mogla dokler nisem spucala. Sem mislila da mi da kapljice in greve,ne ona mi da antibiotik-sirup. Pa ji rečem da bi raje kapljice, da to hitro deluje,pa pravi ja da bo dala kar sirup ker ima smrklj v nosu. Kolk pa se jaz spoznam na te reči, pa ti mora zdravnik pregledat kri, preden ti da antibiotik, da vidi če je okužba sploh bakterijska. Tako da sem se odločla-mi je tudi pediatrinja Tanč na MON-u svetovala da naj počakamo do ponedeljka in če ne bo bolš k svojmu pediatru.Bom šla kar k Casermanu(mi je sestra pri zdravniku povedala da se je vrnu ) mislm, naj bolj da ji kar za vsak slučaj vsak dan mal antibiotika dam. res me je razkurl. dobr da si se se odločila počakat. Jaz sem tud mela s Tinovo ucko full probleme, se mu je res ornk gnojil, je kr tekel. Pa mi je pediater sam kapljice dal, in je blo po treh dneh ucka cist zdrava. Kapljicam se rece TOBREX, je ze mesec nazaj od takrat pa je se vedno ucka uredu. Jaz sem tudi proti antibiotikom, no če je le sila.
|
|
|
|