|
Antigona -> RE: Avgustovke 07 (16.10.2007 22:08:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: janana abc100.....a se tebi tud najina pediatrinja zdi malo čudna. povem ji da ima že en mesec težave z nosom in je zgleda mal prehlajena.pa je rekla da dojeni otroci do 3 meseca ne smejo bit,pa da bi ji teklo iz nosa če bi bila.ful se je čudla da ima smrkelj v nosu,poslušala je pljuča pa pogledala grlo, pa je ok.no potem je prišla do zaključka da ima kakšen virus, da prehlajena sigurno ni.je rekla da naj samo s fiziološko spiram in nič ven vlečt. halo.men se zdi da dost lažje diha,če ji potem ven pozavgam a je tebi tudi dala d3 kapljice.Mene je vprašala katere bi raje, pa sem ker ad3 rade zvijajo rekla da naj da d3. no in kaj je še prjavla,da s tok mejhnim otročkom ni nobenga dela, da imam komot tavečjega doma in ne v vrtcu,kjer se lahko okuži z vsem mogočim in da otrokom brišejo nosove z istimi robci in jejo z istimi žlicami. da če bi ona imela otroka v vrtcu,bi bila na smrt prestrašena da ne bo kaj hudega staknil. Zdej ko sem to prebrala se mi zdi čudna. Ko sem bla pa jest na pregledu se mi je pa tok fajna zdela. Jest mu tud vn vlečem, ker mu sam fiziološka skor nč ne nuca. Dones sem kupila Sterimar, pa se mi zaenkrat zdi bolš kot fiziološka. Kupila sem tudi sirup proti krčem, ki jih moram dat s čajčkom. Čaja mu do sedaj nikol nisem dala in ne vem če mu lahko dam samo ta sirup brez čaja. Kako to ve prakticirate? Tud jst uporabljam Sterimar in mi je ful bolš k fiziološka... Sirup proti krčem (ta iz naše Vrhniške lekarne) pa ne dajem s čajem, ker mu pač ne dajem nič dodatno za pit. U bistvu mu kar počasi izbrizgam v usta, pol pa direkt jošk v usta da poplakne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Pa obvezno mora minit vsaj dve ure od prejšnjega hranjenja ker se mu drgač dvigne in bruha...
|
|
|
|