Risanke emule? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika



Sporočilo


žigolino -> Risanke emule? (16.8.2007 19:22:46)

A mi lahko pomagate,ker to delam prvič?
Muziko znam dol vlečt,kaj pa risanke a gre enako,al moraš tam ko piše tip dat na video in tam ko piše metod je lahko na kad netvork?
A lahko dol vlečem deset risank naenkrat al samo eno?
Kako dolgo traja približno da potegne dol?
Jaz se vam za vsak odgovor lepo zahvaljujem že v naprej,ker to pa res delam prvič!




jooly -> RE: RISANKE EMULE? (16.8.2007 19:52:36)

Ne rabiš nič prestavljat obliko medija, ker npr. Slonček benjamin je tko al tko sam risanka - vidš pa tut po tem, kok je velik file (pa ne piščančji [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ). Časovno je pa čist odvisno, kakšno imaš povezavo ti, oziroma un, od kerga vlečeš dol. Men včasih 2 dni, včasih 1 teden, se pa zgodi tut v dveh urah.
Kr mirno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  




žigolino -> RE: RISANKE EMULE? (16.8.2007 19:55:35)

Hvala ti,sem prejle kr na blef probala pa mi je zdajle pravkar potegnal v 1 uri frančeka nogometaša.Super[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anonimen -> RE: RISANKE EMULE? (18.8.2007 18:21:36)

na emule maš tudi na voljo npr.smrkce. Samo smrkci napišeš not, nastaviš pod strežnik-globalno, pa video lahko izbereš al pa pustiš, da ti išče karkoli. Zadetke si urediš po razpoložljivosti oz. virih in tam boš takoj videla, da so dvojni smrkci na voljo. Eno piše vol.1, drugo pa vol.2, to sta dva dela. Pa še slovenski so fajn. Emule verzij pa je drgač ful. Tudi take fajne, ki preskakujejo čakalne vrste in ti potegnejo stvari ful hitro dol in ti ni treba čakat. Ampak o tem kdaj drugič.




Stran: [1]