Kako napisati obvestilo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


pety78 -> Kako napisati obvestilo? (20.8.2007 8:56:00)

Sem na Naš vsak dan brala temo, kako eni razbijajo po blokih, so neuvidevni, drugi so občutljivi na vsak ropot, ...Pa bi vsa prosila, če mi lahko pomagate, kako naj na oglasno desko napišem obvestilo, da se bodo izvajala kakšna dela?
A naj navedem številko stanovanja, datum in uro in kaj se bo delalo? Sicer nimamo večjih posegov, razen nekaj električnih napeljav bo potrebno urediti, pa okna bomo zamenjali, položili nov laminat v dnevni sobi in prebelili stanovanje. Pa bi vseeno bila rada uvidevna in jih obvestila, da si ne nakopljem sovražnikov še preden se vselim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




DANVARI -> RE: Kako napisati obvestilo? (20.8.2007 9:25:36)

Spoštovani sostanovalci!
dne, tegaintega  bomo v stanovanju temintem izvajali popravila (al karkoli že). Dela se bodo predvidoma končala ob tejintej uri (vedno lažje potrpijo, če vejo kdaj bo konc [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Za morebiten hrup se vam vnaprej opravičujem in prosim za razumevanje.

Tainta.


Takole nekako so napisali enkrat v našem bloku in se mi je prav lepo zdelo.




bamby -> RE: Kako napisati obvestilo? (20.8.2007 9:32:17)

Po moje lahko napišeš samo, da se bodo predvidoma od tega do tega dne opravljala dela obnove stanovanja in da se za morebitni ropot že vnaprej opravičuješ.
Ni potrebno pisati št. stanovanja, niti ne ure, ker mora že pozakonu biti mir med 22h in 6h. Če so sesedje uvidevni, potem bodo razumeli. Če pa poznaš sosede, ki imajo morda majhne otroke, ki popoldan spijo, ne bi bilo slabo računati tudi na to, da ne bi bilo potem kakšne slabe volje, razen, če se kako drugače ne dogovorite.




pety78 -> RE: Kako napisati obvestilo? (20.8.2007 9:33:13)

O, super, hvala za nasvete. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: [1]