Po rjavih izcedkih se še pojavi menstruacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj



Sporočilo


zvezdica.1 -> Po rjavih izcedkih se še pojavi menstruacija (21.8.2007 19:08:35)

Mene pa zanima če se po rjavih izcedkih pojavi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ali pa ne. Če se ne pojavi je to kaj hudega. Meseca septembra pa verjetno mora biti tako kot je bila ostale mesece? Zdaj sem pa vam že verjetno tečna!




zvezdica.1 -> RE: Po rjavih izcedkih se še pojavi menstruacija (22.8.2007 14:40:03)

NOBENA NE VEODGOVORA. PROSIM VAS ZA ODGOVORE.




sayuri -> RE: Po rjavih izcedkih se še pojavi menstruacija (22.8.2007 14:56:14)

Jst ti žal ne znam pomagat, ker nimam takih izkušenj. Bo katera druga...




Anonimen -> RE: Po rjavih izcedkih se še pojavi menstruacija (22.8.2007 15:01:35)

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica.1

Mene pa zanima če se po rjavih izcedkih pojavi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]  ali pa ne. Če se ne pojavi je to kaj hudega. Meseca septembra pa verjetno mora biti tako kot je bila ostale mesece? Zdaj sem pa vam že verjetno tečna!



Veš zvezdica, veliko vplivamo same punce na zaostalo menstruacijo, pa da ni tista prava 4-7 dni normalne krvi...vse to je posledica stresa, sekiranja, živci naredijo svoje, napetost, hormoni se sesujejo...in če so to samo izcedki, je to normalno. In naslednji mesec potem dobiš spet normalno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], malo močnejšo, lahko tudi skoraj nič, lahko ti bo spet samo hlačke packalo.
Žensko telo je res veliko čudo. Sam jest mam občutem , da se preveč sekiraš, preveč razmišljaš o tem, nisi spontana. Brez zamere, jaz ti želim, da bi čimprej zagledala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] in pa seveda čimveč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].




Tiara123 -> RE: Po rjavih izcedkih se še pojavi menstruacija (22.8.2007 15:08:09)

evo, ti povem svoje mnenje, ki nikakor ni nujno, da tudi 100% druži. Če slučajno menstruacija ne bo sledila, ni nič narobe. Počakaj, kaj se bo zgodilo septembra, in če se bo isto ponovilo, pojdi h ginekologu...




Stran: [1]