Okraski (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj



Sporočilo


atanja -> Okraski (27.8.2007 10:01:07)

Mal prehitevam sam zadnje mesece ne bom mela nič časa za ustvarjanje. Zanima me kakšne dobre ideje za okraske za na smreko. Vedno imamo veliko naravno smreko, letos imamo tudi nadobudneža ki muu bo vsekakor zanimiva stvar okrašena smreka. No in za vsak slučaj bi rada naredila okraske ki se ne razbijejo če ga bo preveč zanimal.
Imate kakšne ideje?




trixi -> RE: Okraski (27.8.2007 10:09:46)

Jaz sem lani spletla snežene možičke. Zunaj volna, noter stiroporne kroglice, varno za radovedne otroške ročice. Če te zanima, bom poskusila poiskat kakšno sličico.




anais -> RE: Okraski (27.8.2007 10:10:14)

veliki doma pečeni piškoti raznih oblik (lunce, zvezdice, smrekce, medvedki ipd) okrašeni z užitnimi barvami in drobtinicami...

ali pa doma narejeni pajacki iz blaga ali pleteni in polnjeni z vato - da se mali lahko tudi igra z njimi, lahko noter vtakneš še kraguljčke, da bo cingljalo.

ali pa škatlice zavite kot paketki in v njih skrita presenečenja (igračke, bombončki ipd)





atanja -> RE: Okraski (27.8.2007 10:30:20)

uf sej idej je fulll[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Če maš kakšno slikico od sneženih možičkov...bi prosila....




Mikica -> RE: Okraski (27.8.2007 10:49:50)

Za eno novo leto sem naredila angelčke in pleničnih predlog.
Za glavo uporabiš kroglico vate, ki jo postaviš na sredino plenične predloge, pod kroglico zavežeš z zlatim ali srebrnim trakcem (pustiš malo daljše konce in potem zgleda kot roke). Na glavo nalepiš oči, usta, na vrh sem sala zvezdico (kot kapo). Joj, tako težko je za opisati, je pa tako enostavno za narediti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Slikic nimam, ker je angelčke potem odnesla nečakinja.




Anonimen -> RE: Okraski (27.8.2007 11:03:10)

Jaz sem imela okraske iz filca (kupljene), ki jih malcki palcki nikakor ne morejo poskodvat. Lahko jih naredis tudi sama - kupic filc in izrezes razno razne oblike.

Pa seveda zvezdice iz slanega testa (moka, voda, sol, eventuelno barve) in posusene pomarance in limone.

Grem iskat slikce ..




Anonimen -> RE: Okraski (27.8.2007 11:05:17)

Tukajle so okraski: album (geslo je ribicateja, ce link ne prime, je album novoletni okraski - za vse te ustvarjalne albume je geslo enako)





muška -> RE: Okraski (27.8.2007 12:02:22)

Midva z mojim ta velikim sinom sva lani naredila okraske iz slanega testa, pa vmes posušene krhlje pomaranč in limon, pa je bila smrečkica prav čudovita; sploh zato, ker so bili vsi okraski njegovo delo (star je bil malo manj kot 3 leta)




atanja -> RE: Okraski (27.8.2007 13:35:54)

Evo na okraske iz testa sem pozabla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Zelo lepe slikice. MA k sem doma mi ideje kar nočejo kapnit na plan. Razen za hallowen mam že vse v glavi. No sej mogoče bi za NL še kaj kapnilo sam k bom takrat po cele dneve delala, pol pa še mali...




Stran: [1]