Jelenche -> RE: Testiranje na alergološkem oddelku PeK LJ (8.12.2007 20:31:22)
|
No, na to temo lahko tudi jaz nekaj povem, saj sva bila s sinčkom hospitalizirana na alergološkem oddelku konec novembra. Hvala bogu samo dva dni. Lahko vam povem, da je ta pediatrična groznaaaa, vsaj kar se mamic tiče. Saj imaš status obiskovalca in ne pacienta in se temu primerno tako tudi obnašajo. Mami hodi na stranišče 2 nadstropja nižje (pri vhodu, kot vsi ki pridejo na obisk v bolnico), in upa da se otrok ne bo zbudil preden se vrne iz da ne bo jokal. umije se tudi tam, spi na stolu ki se raztegne (jaz sem kar dobro spala) tuširanja pač ni. Jaz sem imela edino rešitev, ker sem blizu doma, da se grem domov stuširat medtem ko bo mož na obisku. Za pokrit dobiš rjuho (in to, če ti gredo sestre na roko) za jest ne dobiš itak nič, v igralnici se ne smeš prepozno zadrževati. ob 19h je že prepozno. Namreč, moj Filip je navajen da se sprehajava po stanovanju in se tako umiri in potem zaspi. To sem želela tudi tam narediti, pač sva hodila po hodniku in bila tam v igralnici (sva samo sedela in Filip ni jokal) ampak je sestra rekla da se ne smeva kle zadrževat in da naj greva kar v sobo. Ja in sva delala kroge po 20m2 sobi. Ampak dobr, pač kaj čmo, to ni hotel, tja greš da bi nam nekako pomagali. Druga stvar ki se mi je res zamalo zdela je pa ta, da meni niso hoteli odobriti allernove, čeprav je tamal ves pikast (ima atopijski dermatitis) sem pa slišala sestro, ki je rekla da:" Ja naš zdravnik, ko nima mleka za v kavo si kar allernovo vlije, pa včasih tut kakšne kosmiče poje kdo z allernovo!!!!" Mislim za crknit no, mi kle kupujemo mleko, da bi hranili naše sončke, ki je drago in ga zmanjka v 3 dneh, oni si pa v kavo vlivajo. Pa sej ne morem verjet no. Sicer so bile ene sestre res zelo prijazne, medtem ko so ble pa ene 3 prav zoprne in so mame kar poniževale. Pač ena mama je na novo prišla z otročkom in ji je ena sestra pokazala kje je stranišče za tamalega... in se druga dere iza pulta :"Ja ampak ...?" in je čakala da prva sestra nadaljuje, .. ta prva pač sprva ni dojela kaj ji hoče tista ta druga povedat,.. ko pa je končno dojela da ji hoče povedati da je to samo za paciente, je rekla:" pa saj so pismene, menda znajo brati" nakar ji druga odgovori :" jah, ne vem če so!" Jah res so ble cvetke. Upam da ne bomo več tam hospitalizirani. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|