kam prijaviti? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan



Sporočilo


bamby -> kam prijaviti? (31.8.2007 19:24:49)

Moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] je danes spet prišel ves penast domov, ker je v Mercatorju hotel kupiti nekaj gradbenega materijala po akcijski ceni, ki naj bi veljala že od včeraj 30.8., pa so bile še prav vse po stari normalni ceni.  Izgovorili so se, da tistega, ki je zadolžen za popravek v računalniku, danes ni bilo v službo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Ampak to se je prav isto zgodilo že pri prejšnji "akciji", ki sploh ni bila akcija.
Zdaj mu je počil film. Jim je zagrozil, da pride jutri spet in če ne bodo pošlihtali, kot je treba, da jih bo prijavil.

Zdaj pa vprašanje za vas. Kam jih lahko prijavimo za neizvajanja akcijskih cen, ki so javno objavljene?




Anonimen -> RE: kam prijaviti? (31.8.2007 19:27:11)

Tržna inšpekcija.




bamby -> RE: kam prijaviti? (31.8.2007 19:30:36)

Mi lahko konkretno pomagate s kakšno tel. št. ali njihovo internetno stranjo?
Prosim!!!!




lokvanj20 -> RE: kam prijaviti? (31.8.2007 19:34:37)

zdravo!
sem nova tuki gor.  kolker jst vem bi se mogle te cene avtomatsko znižat v računalniku, takrat ko so akcije.  ( delam v mercatorju zato vem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ).
ja taksne je treba prijavit, upam da jutri dobite po znižani ceni materjal.
lp




bamby -> RE: kam prijaviti? (31.8.2007 19:44:43)

Je menda pogledala s črtno kodo prav v računalnik, pa ni bilo cene v akciji, na žalost. Sem pa že pravkar poiskala informacije za tržni inšpektorat RS in jutri mož res da prijavo, če ne bodo cene urejene. Ker to je že višek vsega, da ne morejo porihtat cen. Ne bi vedela, kolikokrat prej je že bilo tako, da so akcije šle mimo brez akcij. Za 1x nazaj smo sigurni, saj je bil zaradi njihove malomarnosti ali lenobe pri enem nakupu ob 10€. Delamo hišo in je potrebno dosti materiala, pa je treba pogledat na vsak €.




FORZA -> RE: kam prijaviti? (31.8.2007 19:56:02)

Jas bi se prej pritožla na upravo v LJ, oz. še prej  poklicala vodjo
tega centra in poskušala na ta način.
Sigurno bi kaj ukrenili glede tega.
če pa ne bi pa pol na tržno inšpekcijo.




Gina -> RE: kam prijaviti? (31.8.2007 20:05:32)

Uf, pa ne še mercator!Se mi je zdelo, da so še edini malo manj malomarni. Meni se to redno dogaja v Bauhausu (saj je tisti na kajuhovi house, ne max upam) - s tem da me je nazanje še prodajalka nap...., da če hočem svoj denar nazaj, naj kar lepo grem do info, ki so na čisto drugem koncu, da ga bom dobila, da če ne, naj grem pa brez denarja (ki so mi ga ukradli) domov, da mi ga ona ne bo dala, če črtna koda ne dela, še ni spremenjena. In dogaja se mi to tudi v Lj. Interšparu v BTC-ju - njih sem pa prijavila na tržno, ko se mi je to tretjič zgodilo in ko so bili ravno tako nesramni. NO, od takrat se mi to ne dogaja več, ker ne hodim k njim. Se mi je pa 1x to zgodilo tudi v Šparu v Postojni. Tam so se mi pa zelo opravičevali za dogodek.




miki miška -> RE: kam prijaviti? (31.8.2007 23:35:29)

niso resni,ko jih bo opazilo več ,bo pa problem




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.8.2007 23:59:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]