Micy -> RE: A je razen moje, še kakšna tašča... (5.9.2007 19:58:29)
|
Hoj No končno tema, kjer lahko povem, kako zelo rada imam jaz svojo taščo. Moja tašča je zlata, imam jo raje kot lastno mati ( tiste ki me poznate veste zakaj). Živimo skupaj v isti hiši in imamo isto gospodinjstvo. Pri nas je tako, večinoma kuham jaz ker sem doma že dve leti, ona kuha kadar je doma in ko se ji da. Likave obe ko imava čas in ko se nama da, vse cunje za vse, nikoli nisva ločevali,ali kaj podobnega. Najino pikico ima zelo rada jo razvaja z kako sladkarijo in podobno, drugače pa je zelo moderna tašča in ve da take vzgoje ki je bila vćasih ni več in se večina stvari strinja z mano in mojim dragim. Ko sem rodila mi je vse ona pomagala, prala, likala, kuhala vse ni da ni, z razliko od moje mame ki me niti povohala ni. Prišla me je pogledat drugi dan ko sem prišla domov. Če slučajno zbolim, poskrbi zame kot za lastno hči. Pomerka vnukinjo ko midva kam skočiva, ali kaj podobnega. Res jo imam rada. Ona je zelo veliko pretrpela zaradi svoje tašče in je rekla, da ona raj prej crkne kot pa da bi bila taka,kot je bila njena tašča. Vtakne se samo tja kjer misli da mogoče rabim nasvet ali pomoč, potem pa jaz sama presodim ali se strinjam z njo ali ne. Večino se. Vedno skleneva nek kompromis, nikoli v petih letih se nisva grdo pogledali. Skupaj jokave in skupaj se smejeve. Obe imave rade isto osebo in če imam jaz rada njenega sina, zakaj nebi imela rada še nje ,če ima tudi ona mene rada. Jo zelo spoštujem, ker je mati mojega lubija in ker je vredna spoštovanja. V življenju je marsikaj pretrpela in vem da bi bila zelo žalostna če se midve nebi razumele. In vikam jo tudi. Oba njo in tasta ki pa je tudi zlati človek. Včasih ima sicer kake muhe in vnukinjo uči kake neumnosti, za katere sva imela že nekaj konfliktov ampak nikoli se nisva skregala, povedala sem svoje in to drži kot pribito. Kot sem rekla sklepamo kompromise. TAko javno povem. atek in mami rada vaju imam ( tako jih namreč kličem) Želim vam lep večer.
|
|
|
|