Hvar za 1-letnike (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


blustar -> Hvar za 1-letnike (3.9.2007 9:00:51)

Zdaj septembra bi šli z malo (15 mesecev), preden gre v vrtec, še malo na morje. Glede na vremensko napoved bo treba malo bolj na jug.

Pa me zanima, če imate dobre izkušnje na Hvaru ali kje tam okoli. Tako da je dobra plaža (droben pesek), pa senca, pa čisto, pa prijazno za male - igrišča. Kakšen dober kraj?

Pa še to, kako jih kaj zamotite med vožjo z avtom?




hrabra miška -> RE: Hvar za 1-letnike (3.9.2007 12:31:53)

Mi smo bili letos na Hvaru-Stari grad,in moram povedat da smo se imel prav fino. Plaža je v tako majhnem zalivčku in sicer je droben pesek,ni skal pa še postopoma je bolj globoka. Vreme smo imel super,tako da mislim da bomo še šli na Hvar.Naša dva 8 in 2 in pol letnika sta uživala,mene pa strah ni bilo zaradi pregloboke vode.




viv_ -> RE: Hvar za 1-letnike (3.9.2007 13:44:54)

Meni je za tako majhne še vedno najbolj enostavna varianta potovanja z ladjo - greš zvečer na Reki na trajekt, spiš in se zbudiš na Hvaru. Super. Pa še v posezoni so nizke cene. Mi, če se le da, potujemo s trajektom.

Sicer pa pesmice, pa mal animacije, pa gre. Nikoli nismo imeli problemov v avtu, pa smo delali dolge fure.




Pajaca -> RE: Hvar za 1-letnike (3.9.2007 14:36:28)

Ma za Hvar je pa res enostavno. Štartaš tam okoli polnoči iz SLO pa si ob 6 že zdavnaj v Splitu. Tako da ti otroci prespijo celo vožnjo. Sam drek je k si pol ti čist uničen pa se morš vseen z naspidiranim mulcem lovit okoli. Samo z enim to še čist enostavno gre.





Stran: [1]