PROBLEM (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju >> Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov



Sporočilo


karmyka -> PROBLEM (7.9.2007 17:14:04)

Upam da nisem edina s tem problemom.
Bila sem že na nekaj ultrazvokih in na vseh pregledih je en otroček bolj miren no spi se ne premika,tudi brck od njega ne čutim tako intenzivno kot od drugega.
Drugače je z srčkom in drugimi stvarmi vse uredu.

Zanima me pa če se je tudi kateri od vas dogajalo da je imela enega otročka bolj mirnega zaspanega kot drugega pa da je bilo na koncu ko se je rodil z njim vse uredu.




piškamiška -> RE: PROBLEM (7.9.2007 17:37:47)

po pravici povedano, sploh ne vem kateri brca. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Vem, da se v trebuščku premikata (spreminjata položaje), ne vem pa kateri brca oz. ali brcata oba ali samo eden za dva, drugi pa spi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]  Se pa skos nekaj dogaja![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

S pa sploh ne ukvarjam s tem, k če ne bi me pobralo od skrbi. Je pa čisto možno, da je eden lahko bolj aktiven kot drugi.

lp
piškamiška[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image]




emaa -> RE: PROBLEM (7.9.2007 18:23:49)

Pri meni je bil eden vedno bolj aktiven kot drugi (na začetku A-ček, potem pa B-ček, ker je A-ju zmanjkalo prostora). Za brce vmes pa itak ne veš čigave so. 




Stran: [1]