|
TANTRA -> RE: Mamice po 35 letu (6.12.2007 9:50:35)
|
Pozdravljene, naj se še jaz oglasim, mamica 4 tedenska sončka Luka. Doma imam sicer dve pubertetnici - 14 in 17 let, ki mi crkljata in pomagata.... Srečna sem, da mi je dano biti še enkrat mami pri mojih 42 letih.... Pravzaprav imam končno partnerja, ki mi stoji ob strani, pomaga, vzpodbuja hčerki iz prvega zakona in ni nič težko... Po vsem trpljenju se je tudi meni nasmehnila sreča.... Očku je to prvi otrok in moram reči, da ni večje sreče, ko vidiš kako zaželjen in ljubljen je otrok ...ki mu podere vse tabuje in ga v vseh pogledih preseneti. Meni je to materinstvo v veliko veselje, saj sem bolj mirna, drugače sprejemam vse skupaj .... Moram sicer reči, da me pesti pomanjkanje časa, tudi glede vsega kar rabim nekaj časa....se pozna, da je že minilo toliko let od zadnjih nosečnosti.... Sprva sem bila v dvomih kako bo šlo, tudi pri nakupih...zdaj pa kar gre..predvsem pa sem vesela tega rr, kjer dobim kar nekaj nasvetov... Tako sem sedaj ravno pred odločitvijo, da kupim še en voziček za avto, potepe, saj je quinny fashion absolutno pretežak za dvigovat.... Izgleda da je edino peg perego pliko tak, da bi ga že zdaj lahko uporabljala....samo spustila naslon.... Vem, da je varianta premontirat lupinico na kak voziček, toda se mi zdi v lupinici tako sključen .... Sicer pa mi je danes zjutraj vse pobruhal v moji postelji....Grem zdaj prebleč posteljnino, drug stroj pleničk in bodijev pa vržt v sušilec.... Vse skupaj lepo pozdravljam in se veselim kramljanja ....
|
|
|
|