|
Anonimen -> RE: Mamice po 35 letu (17.12.2007 9:41:15)
|
Dobro jutro. Nisem vas še brala za nazaj, ampak vidim, da ste pridno klofale. Mi smo včeraj imeli paniko. moj oče je že več kot en teden imel težave, ker so mu močno otekale noge in ni mogel dihat. (drugače je srčni bolnik) Njegov zdravnik ga ni niti pogledal, samo mu je napisal antibiotik. Zaradi tega jaz že nekaj let norim, da mu ne more samo receptov pisat in da naj menja zdravnika. Včeraj pa je nastala panika. Mama in brat sta ga po kosilu odpeljala k dežurnemu v bolnico, tam pa so ga takoj priklopli na flaše (infuzijo), dobil je inekcijo lasixa in tabletko pod jezik. Z rešilcom so ga peljali do internega bloka (cca 50m), ker ni smel sploh hodit. Moj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] je poklical sošolca iz gimnazije, ki je zdravnik na internem in je povedal, da so to očitni znaki za odpoved srca. Mislila sem, da bom umrla. Tam so ga imeli do pozno zvečer, potem pa so ga spustili domov. S em, da je dobil še eno injekcijo lasix-a. Danes pa se začenja pohod po preizkavah. Mami gre z njim k splošnemu zdravniku po napotnice in da naredi galamo. Ful sem se prestrašila.
|
|
|
|