viator -> RE: Mamice po 35 letu (18.10.2007 10:04:19)
|
Evo mene, Hanna1, ful ste ble pridne...nisem še uspela prebrat vsega! Res so me punce mal okupirale..posebej starejša...je imela probleme s kemijo, pa sva se učile. Seznam je super, Moji starejši sta Urška 13 in Lea 10. Fotke so ful lušne, puce kar dajte jih še limat, jaz jih tako rada gledam. Bom še jaz kako fletno poiskala... Majrim, a vse štima okrog dojenja? Mateyka, ful zanimivo mi je brat, kako je kaj na Švedskem - jaz sem bila tam samo enkrat, pa še to na skrajnem jugu (Malmo) - v bisvu smo šli v Kopenhagen, pa nismo tam dobili prenočišča in smo spali na Švedskem. Sem se pa zelo navdušila nad švedskim avtorjem kriminalk Henningom Mankllom - ful dobre detektivske romane piše, jaz jih zadnje čase kar požiram. Julci - rožice so prekrasne, jaz sem pa tak škis za rože, vse mi pocrkajo, samo kakšen kaktus se obdrži. Zdejle šibam na sprehod, dokler je še sonce, zvečer po telovadbi si bom pa probala računalnik priborit, pa mal počvekat, tudi jaz sem vas pogrešala. Vsem konzervicam lep pozdravček!
|
|
|
|