sevanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


jasmina07 -> sevanje (13.9.2007 20:16:43)

čaooo!
jst mam samo eno vprašanje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]mi zamuja že 8 dni, pa sem bila dons na polikliniki na rentgenu na slikanu(moja hčerkica je bila), pa me zanima ker sem bila zraven če to kej vpliva na mojo nosečnost, če sm seveda noseča?????
full bi bila vesela odgovora, da bi bila bolj prepričana da ni nič narobe!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
lp, jasmina07





2 Sraki -> RE: sevanje (14.9.2007 9:15:14)

Če si bila v sobi in nisi šla ven med tem, potem je odgovor ja. Vendar verjetnost pa ni velika, ker mora baje žarek sevanja direkt zadet plod, da bi ga lahko poškodoval. Naredi test in upam, da je vse vredu.




malamalinca -> RE: sevanje (14.9.2007 9:17:41)

Mislim, da če si imela tisti zaščitni predpasnik čez, da ne bi smel bit kej narobe.naredi test in v primeru + se z nekom posvetuj.
Pravzaprav, zakaj pa še nisi naredila testa?




san -> RE: sevanje (14.9.2007 9:21:13)

jaz sem imela isti primer. sem bila pa noseča že ene sedem tednov, pa nisem vedela (ker imam izredno dolge cikluse) in sem bila s hčero, ko so ji slikali roko. imela sem tisti predpasnik, pa še medtem ko je sliko delal sem bila z njim v sobi. sem povedala G na prvem pregledu in je zapisala v kartoteko, pa ni bilo nič narobe s sinom. je tudi rekla, da je zelo malo verjetno, da bi bilo kaj narobe,ker sem imela tisti predpasnik gor.

lp, s




Stran: [1]