V opravičilo vsem prizadetim (1. del) (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


JASNA D -> V opravičilo vsem prizadetim (1. del) (29.11.2004 17:15:36)

Post je namenjen v opravičilo vsem prizadetim in je napisan za to, ker me je mož prosil, da zadeve ne poglabljam s prizadetimi osebami, kar pomeni, da noče, da se o tem s prizadetimi pogovarjam. Skratka, nadaljnje vrstice so v opravičilo IN pojasnilo mojim sorodnikom. Zaradi dolžine se bo post nadaljeval v 2. delu.

Nekoč sem v enem izmed postov zapisala, da nas veliki brat opazuje, ker sem imela občutek, da ta veliki brat opazuje tudi moje pisanje na RR. Nisem se zmotila. Danes je prišel dan, ko sem se morala »zagovarjat« za svoje pisanje na RR. Nanaša se na moja razmišljanja o »vtikovanju« v vzgojo in skrb za najine otroke ter o medosebnih odnosih v razširjeni družini. Zaradi velikega brata bom v bodočih javljanjih na RR prekleto previdna, kaj in predvsem KAKO bom kaj zapisala, nikakor pa se ne mislim umakniti v ilegalo. Še vedno se bom pod svoje prispevke podpisala z Jasna D, tudi če se bodo nanašali na tiste, ki jim je tole pisanje namenjeno. Marsikaj od tistega, kar sem namreč zapisala, se je razumelo napačno, res pa sem bila zaradi jeze, žalosti, utrujenosti in še česa, z besedami nekajkrat groba in pristranska.

Ker je post namenjen le določenim, ki me berejo, lahko nadaljnje pisanje (2. del pod istim naslovom) drage redne bralke RR mirno preskočite.

Vsake oči imajo svojega malarja, vsak vidi svojo situacijo drugače kot ostali. V trenutkih jeze, žalosti, veselja….smo v svojih občutkih (posledično napisanem ali govorjenem) včasih precej pristranski in neobjektivni, pa še napisano se zelo rado napačno razume… Tako je tudi z mano, ker sem samo povprečen človek in nobeno idealno bitje.




Stran: [1]