ali je to M (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu



Sporočilo


slumpo -> ali je to M (24.9.2007 9:23:34)

eno vprašanje...

sem 6 mesecev po porodu in še vedno dojim...

31.8,1,2.9 sem imela krvavitev (baje M) ki je bila izredno rahla oz samo opazna kri ko sem se obrisala ko sem šla na WC.
sedaj pa 21.9. ponovno kri spet samo na papirju ko sem se obrisala...no danes zjutraj pa spet kri nekoliko več pa še vedno ne teče iz mene....boli me v spodnjem delu trebuha tako kot me je včasih prvi dan M...

sedaj pa me zanima pri tej zmedi ali gre za M ali bi morala zagnati kakšno paniko če je kaj narobe ker so te krvavitve blage tako zmedene...

ali ko ste dobile ostale M ste jo imele že od začetka nekaj dni skupaj ali je tudi tako srala




Naja30 -> RE: ali je to M (24.9.2007 10:13:57)

Jaz sem jo dobila cca 3m po porodu, ampak je bila že takoj obilna in dolgo je trajala. Pa boleča [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Tako da težave kot jih opisuješ, mi niso znane. Pokliči G in vprašaj.




Majchi -> RE: ali je to M (24.9.2007 18:14:36)

Slumpo, pri meni je bilo podobno, pa očitno ni bila M. Čišča je trajala ene 4 tedne, potem dva tedna ni bilo čisto nič, potem se je pa spet sveža kri pojavila, ki je trajala nekje 4-5 dni. Če je bila to M, potem bi lahko rekla, da je bila kratka, šibka in neboleča.
No, to je bilo konec junija. Ampak potem se ni zgodilo nič niti konec julija, niti konec avgusta, niti sedaj konec septrembra. Tako, da se je verjetno čišča malo vrnila in spet šla. Al pa je bila M, pa je tok neurejena, da je sedaj že 3 mesece ni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?
G mi je rekel, da je lahko M ali pa še čišča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. V glavnem, nehala sem se spraševat.




Stran: [1]