*Mojca* -> RE: Junijčice 2008 (8.1.2008 17:25:14)
|
Hejla vidve čveke! Samo na hitro se javljam, ker se potem šibam učit... Kaja08 lahko greva v pondeleljek ob 7h. Greva probat, če bo gužva bova pa iskale alternative. Seveda vabljene tudi vse ostale, ki jih zanima alea01: tudi jaz sem slišala da nosečkam serijsko ukinjajo bolniške. Sranje je to. Kot se to že druge rekle, napiši pritožbo, na vsak uradni dokument se da pritožit. Upam, da ti rata. Točno vem kako ti je, ker sem tudi sama šla težko delat po 4 tednih študijskega dopusta, Kar se tiče rihtanj stvari za dojenčka midva sploh še nisva začela, ker se morama najprej vseliti. Pa še par besed o temu...jaz bom mojga obesla za jajca...ampak res!!!! Jutri naj bi prišli dat vrata in smo potem končali. Moja mami se pripelje iz primorske, da mi bo pomagala pucat, jaz bom šla takoj po službi tja, takrat nama tudi fotr pripelje posteljo, ki je bila do zdaj pri njemu v skladišču. In pazite foro...moj ne more prist šraufat postle, zato ker mora na košarko!!! Ker je njegova **** košarka bolj pomembna kot najino stanovanje in to da se useliva. Mislim...ne morem verjet kaj se gre...ok ne bom več o temu ker bom samo živčna. Nič, zdaj se grem učit...pridno čvekajte...
|
|
|
|