beyba -> RE: Junijčice 2008 (23.1.2008 8:50:55)
|
Aja da vam še jst napišem za voziček. Všeč so mi jane, gt, pa quinny fristile-Trikolesniki vsi. Trikolesniki res niso za makadam, niso pa tut ne modna muha. Trikolesniki so mišljeni za šport(tek, rolanje), ker so veliko lažje vodljivi kot pa štirikolesniki, kar je pri vešji hitrosti nujno. Zato je tut 80% trikolesnikov opremljenih z bremzo na ročaju. Jane ima slabo lastnost, da se ne da popolnamoa stegnit(180 stopinj) in prav tako ne popolnoma dvignit (90 stopinj) Gt mi je full lep in vse ql, samo poznam eno ki ga ima in je rekla, da je preveč robusten, težko zložljiv in težako ko svinja. Glede na to da v 2letih vozišek sestaviš in raztaviš, ga daš v avto in ven z njega, ga nosiš v stanovanje, v3 štuk....Vrjemte, da se ga naveličaš sploh če ma blizu 10kg. Tako da ostane samo še quinny,za katerega sem se potem tudi odločila in ga tudi že dobila, samo v BELGIJO, k prijateljici( tja je blo namreč brez poštnine tako da smo prišparal 45eur [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]) in ga bo potem ona dostavla v slovenijo ko pride. Barva send. Itak komaj čakam
|
|
|
|