Anonimen -> RE: Nekaj me zanima (30.9.2007 12:29:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ja ampak če ti par let ne rata in ti pol folk z svojmi ne o tem premišljat, verjemi da je k z kolom po glavi. K jst osebno recmo prou nč ne razmišljam o tem in se sekiram. To je vse fizika. Dost več k psiha. Ljudje k z zanositvijo niso nikol imel problemov pač to zelo težko razumejo. "S kolom po glavi" je samo zato, ker si ti to tako potenciraš, sama trditev kot taka pa je prej dobronamerna kot kaj drugega in se bolj nanaša na pare, ki jim ni ratalo takoj prvi ali drugi mesec. Če je "v pitanju" par let ( sori, tega jaz zate nisem vedel ), potem itak veš, da moraš drugače reagirati ( pregledi pa to - ti ne bom razlagal, ker najbrž veš bolje od mene ). Da se v takem primeru sekiraš, je razumljivo. Zdaj še najbolj preseneča trditev v tvojem zadnjem stavku. Predpostavljaš namreč, da ljudje lahko razumemo samo tisto, kar se je nam zgodilo, ostalega pa ne. Da temu ni tako, tudi sama dobro veš: odlično namreč svetujem ženskam v stiski, ki doma doživljajo nasilje s strani partnerja, pa ga skoraj za gvišno sama nisi nikoli doživela ( nasilja partnerja namreč ). Pa je to samo en prikaz, ki tvojo trditev postavi v malce čudno luč. Whatever, saj jaz čisto vsakemu, ki se je odločil za baby, želim in iz srca privoščim, da bi mu uspelo. In veliki večini tudi slej ko prej uspe, tako ali drugače. Verjamem, da bo tudi vama. Ja sej maš prav[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Tist stavek sam odmisli pa bo, slišim najmanj parkrat tedensko. Zato ta kol[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Razumejo pa ljudje že, tisti ki hočejo. Večina pa sploh ne pomisli preden kaj reče. No sej sm bla sama ista. Samo ko se pa tebi dogaja pa vse bolj osebno jemlješ, čeprav ni mišljeno tako. Itak pa vse ob svojem času. Zdej pa končno še odgovor na original vprašanje. Ne ne poznam nikogar ki bi mu v prvo ratal. Oz. samo z enim odnosom na mesec. Kar se pa tiče tistega da si samo ženska želi otroka in ga "podtakne" moškemu....s takimi ljudmi se pa ne družim. K se mi gnusjo.
|
|
|
|