boleča bradavica (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


Anonimen -> boleča bradavica (1.10.2007 20:41:34)

pozdravljene! me zanima, če ima katera isti problem kot jaz.
namreč meni se na bradavici zarase kožica, tak da sploh ne teče več mleko ven (ampak samo na enem mlečnem kanalu). tak da moram z iglo prerezat, potem pa teče kar samo od sebe. na začetku nisem vedela zakaj se mi maši en mlečni kanal, pa ni pomagala masaža, ali topel obkladek. potem pa sem ugotovila, in sedaj vedno ko začutim otrdlino, si moram z iglo prepiknit. no, na začetku to sploh ni preveč bolelo. sedaj pa me že kar boli. naj pripomnim, da se mi to dogaja že kar štiri mesece - malčika bo čez dva dni stara šest mesecev.
a mislite, da bi morala k doktarju zaradi tega - ni mi namreč, da bi tam sedela pet ur[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]....




Naja30 -> RE: boleča bradavica (1.10.2007 21:19:52)

Ojej, jaz ne bi čakala 4 mesece, bi že zdavnaj šla h dohterju, tudi če bi morala malo počakat, pa brez zamere. Da si moraš z iglo prepiknit... ne vem, jaz tega ne bi delala. Kaj pa če se kaj zagnoji ali kaj podobnega?

Saj te nočem prestrašit, ampak to se ne dela. Vsaj jaz ne bi, no.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




sončnica13 -> RE: boleča bradavica (1.10.2007 22:00:41)

Kako to, da ti je sploh prišlo na misel prebadanje z iglo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]-jest bi šla rajši k doktarju!




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.10.2007 9:58:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Stran: [1]